Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The methodology describes the principles of right practice in milking sheep, including the cleaning and the disinfection of milking equipment as a basic precondition for obtaining the high quality biological food-safety raw sheep's milk, which is a basic raw material for production of sheep milk products. Attention is also paid to issues of relationship between the level of milk contamination and cleanness of the sheep body surface and way of udder toilet before milking. The major advantages and disadvantages of hand milking and machine milking of sheep, as well as an overview of used parlour in sheep farms, are also presented in the methodology. (en)
- Metodika popisuje zásady správného postupu při dojení ovcí, včetně čištění a dezinfekce dojicího zařízení jako základního předpokladu získávání kvalitního biologicky plnohodnotného zdravotně nezávadného syrového ovčího mléka, které je základní surovinou pro výrobu ovčích mléčných výrobků. Pozornost je věnována také otázkám vzájemného vztahu mezi úrovní kontaminace mléka a čistotou povrchu těla ovcí a způsobem toalety vemene před dojením. V metodice jsou také uvedeny zásadní výhody a nevýhody ručního a strojního dojení ovcí, jakož i přehled používaných dojíren v chovech ovcí.
- Metodika popisuje zásady správného postupu při dojení ovcí, včetně čištění a dezinfekce dojicího zařízení jako základního předpokladu získávání kvalitního biologicky plnohodnotného zdravotně nezávadného syrového ovčího mléka, které je základní surovinou pro výrobu ovčích mléčných výrobků. Pozornost je věnována také otázkám vzájemného vztahu mezi úrovní kontaminace mléka a čistotou povrchu těla ovcí a způsobem toalety vemene před dojením. V metodice jsou také uvedeny zásadní výhody a nevýhody ručního a strojního dojení ovcí, jakož i přehled používaných dojíren v chovech ovcí. (cs)
|
Title
| - Hygienické zásady získávání ovčího mléka
- Hygienické zásady získávání ovčího mléka (cs)
- The hygiene principles of sheep milking (en)
|
skos:prefLabel
| - Hygienické zásady získávání ovčího mléka
- Hygienické zásady získávání ovčího mléka (cs)
- The hygiene principles of sheep milking (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/09:#0001087!RIV10-MZE-00027014
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...certifikacniOrgan
| - Ministerstvo zemědělství ČR
|
http://linked.open.../datumCertifikace
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - zvýšení kvality produkovaného ovčího mléka
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/09:#0001087
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - dairy sheep; hand milking; machine milking; udder washing; milking unit; cleaning and disinfection (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |