About: Predikce bachorové degradovatelnosti dusíkatých látek krmiv enzymaticky s bromelainem     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The methodology is focused on enzymatic determination of crude protein degradation range in rumen by means of bromelain protease in vitro. The advantage of bromelain is its stabile specific activity, in contrast to most used Pronasa E protease. Prediction equations for specific groups of feeds are constructed enabling to state the actual value of degradability. (en)
  • Metodika je zaměřena na enzymatické stanovení rozsahu bachorové degradace dusíkatých látek proteázou bromelainem in vitro. Předností bromelainu je stabilní specifická aktivita, na rozdíl od nejčastěji používané proteázy Pronasa E. Jsou stanoveny predikční rovnice pro jednotlivé skupiny krmiv, které umožňují zjistit skutečné hodnoty degradovatelnosti.
  • Metodika je zaměřena na enzymatické stanovení rozsahu bachorové degradace dusíkatých látek proteázou bromelainem in vitro. Předností bromelainu je stabilní specifická aktivita, na rozdíl od nejčastěji používané proteázy Pronasa E. Jsou stanoveny predikční rovnice pro jednotlivé skupiny krmiv, které umožňují zjistit skutečné hodnoty degradovatelnosti. (cs)
Title
  • Predikce bachorové degradovatelnosti dusíkatých látek krmiv enzymaticky s bromelainem
  • Prediction of rumen degradability of crude protein - enzymatically with bromelain (en)
  • Predikce bachorové degradovatelnosti dusíkatých látek krmiv enzymaticky s bromelainem (cs)
skos:prefLabel
  • Predikce bachorové degradovatelnosti dusíkatých látek krmiv enzymaticky s bromelainem
  • Prediction of rumen degradability of crude protein - enzymatically with bromelain (en)
  • Predikce bachorové degradovatelnosti dusíkatých látek krmiv enzymaticky s bromelainem (cs)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/08:#0000862!RIV09-MZE-00027014
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE0002701403)
http://linked.open...certifikacniOrgan
  • Ministerstvo zemědělství ČR Praha
http://linked.open.../datumCertifikace
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Zjednodušením a urychlením metody se sníží ekonomické náklady a tím zlepší ekonomika zemědělských laboratoří.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 388776
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/08:#0000862
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 978-80-7403-012-3
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • crude protein; rumen degradability; bromelain (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [7559C8DDFA11]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Praha Uhříněves
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Byla navržena standardní metoda pro stanovení bachorové degradovatelnosti dusíkatých látek krmiv u přežvýkavců.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Homolka, Petr
  • Tománková, Olga
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software