Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Chemical composition and sensory characteristicc of meat from bulls of Czech Felckvieh, Charolais and Charolais x Czech fleckvieh bulls fed diet on different energy level. (en)
- Chemické složení a senzorické charakteristiky masa byly porovnávány u 30 C, CH a jejich kříženců při různé úrovni výživy. Býci plemene CH celkově dosáhli vyššího senzorického skóre než zvířata plemene C. Býci krmeni KD na základě zrno-luštěnin a vojtěškové siláži dosáhli lepší skóre než býci, kteří byli krmeni kukuřičnou siláží.
- Chemické složení a senzorické charakteristiky masa byly porovnávány u 30 C, CH a jejich kříženců při různé úrovni výživy. Býci plemene CH celkově dosáhli vyššího senzorického skóre než zvířata plemene C. Býci krmeni KD na základě zrno-luštěnin a vojtěškové siláži dosáhli lepší skóre než býci, kteří byli krmeni kukuřičnou siláží. (cs)
|
Title
| - Chemické složení a senzorické charakteristiky masa býků plemen české strakaté, charolais a jejich kříženců při různé úrovni výživy.
- Chemické složení a senzorické charakteristiky masa býků plemen české strakaté, charolais a jejich kříženců při různé úrovni výživy. (cs)
- Chemical composition and sensory characteristic of meat from bulls of Czech Felckvieh, Charolais and Charolais x Czech fleckvieh bulls fed diet on different energy level. (en)
|
skos:prefLabel
| - Chemické složení a senzorické charakteristiky masa býků plemen české strakaté, charolais a jejich kříženců při různé úrovni výživy.
- Chemické složení a senzorické charakteristiky masa býků plemen české strakaté, charolais a jejich kříženců při různé úrovni výživy. (cs)
- Chemical composition and sensory characteristic of meat from bulls of Czech Felckvieh, Charolais and Charolais x Czech fleckvieh bulls fed diet on different energy level. (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/07:8P000509!RIV08-MZE-00027014
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/07:8P000509
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Chemical composition; senzory characteristic; meat; bull; beef breed; diet. (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Den masa 2007; Masná užitkovost, skotu, koz a ovcí
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Česká zemědělská univerzita v Praze. Agronomická fakulta. Katedra speciální zootechniky; ISV NAKLADATELSTVÍ
|
https://schema.org/isbn
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |