About: Chemické složení a senzorické charakteristiky masa býků plemen české strakaté, charolais a jejich kříženců při různé úrovni výživy.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Chemical composition and sensory characteristicc of meat from bulls of Czech Felckvieh, Charolais and Charolais x Czech fleckvieh bulls fed diet on different energy level. (en)
  • Chemické složení a senzorické charakteristiky masa byly porovnávány u 30 C, CH a jejich kříženců při různé úrovni výživy. Býci plemene CH celkově dosáhli vyššího senzorického skóre než zvířata plemene C. Býci krmeni KD na základě zrno-luštěnin a vojtěškové siláži dosáhli lepší skóre než býci, kteří byli krmeni kukuřičnou siláží.
  • Chemické složení a senzorické charakteristiky masa byly porovnávány u 30 C, CH a jejich kříženců při různé úrovni výživy. Býci plemene CH celkově dosáhli vyššího senzorického skóre než zvířata plemene C. Býci krmeni KD na základě zrno-luštěnin a vojtěškové siláži dosáhli lepší skóre než býci, kteří byli krmeni kukuřičnou siláží. (cs)
Title
  • Chemické složení a senzorické charakteristiky masa býků plemen české strakaté, charolais a jejich kříženců při různé úrovni výživy.
  • Chemické složení a senzorické charakteristiky masa býků plemen české strakaté, charolais a jejich kříženců při různé úrovni výživy. (cs)
  • Chemical composition and sensory characteristic of meat from bulls of Czech Felckvieh, Charolais and Charolais x Czech fleckvieh bulls fed diet on different energy level. (en)
skos:prefLabel
  • Chemické složení a senzorické charakteristiky masa býků plemen české strakaté, charolais a jejich kříženců při různé úrovni výživy.
  • Chemické složení a senzorické charakteristiky masa býků plemen české strakaté, charolais a jejich kříženců při různé úrovni výživy. (cs)
  • Chemical composition and sensory characteristic of meat from bulls of Czech Felckvieh, Charolais and Charolais x Czech fleckvieh bulls fed diet on different energy level. (en)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/07:8P000509!RIV08-MZE-00027014
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 68-72
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF3020)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 413479
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/07:8P000509
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Chemical composition; senzory characteristic; meat; bull; beef breed; diet. (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9C3967BAB2D7]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Den masa 2007; Masná užitkovost, skotu, koz a ovcí
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Bureš, Daniel
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze. Agronomická fakulta. Katedra speciální zootechniky; ISV NAKLADATELSTVÍ
https://schema.org/isbn
  • 978-80-213-1645-4
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 122 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software