Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Chemical composition and sensory characteristics of meat were compared in Czech Fleckvieh (C), Charolais (CH) and C x CH bulls fed two different diets. The CH bulls received the highest overall score for sensory characteristics of meat, while the C bulls received the lowest score. The bulls fed the diet based on legume-cereal and lucerne silages received the higher score than the bulls fed diet based on maize silage. (en)
- Bylo porovnáváno chemické složení a senzorické charakteristiky masa býků plemen české strakaté (C), charolais (CH) a C x CH, vykrmovaných dvěma různými krmnými dávkami. Býci CH obdrželi nejvyšší bodové hodnocení za senzorické charakteristiky masa, nejnižší býci C. Býci krmení dietou založenou na luskoobilné a vojtěškové siláži měli vyšší bodové hodnocení, než býci krmení dietou založenou na kukuřičné siláži.
- Bylo porovnáváno chemické složení a senzorické charakteristiky masa býků plemen české strakaté (C), charolais (CH) a C x CH, vykrmovaných dvěma různými krmnými dávkami. Býci CH obdrželi nejvyšší bodové hodnocení za senzorické charakteristiky masa, nejnižší býci C. Býci krmení dietou založenou na luskoobilné a vojtěškové siláži měli vyšší bodové hodnocení, než býci krmení dietou založenou na kukuřičné siláži. (cs)
|
Title
| - Chemické složení a senzorické charakteristiky masa býků plemen české strakaté, charolais a jejich lříženců při různé úrovni výživy
- Chemické složení a senzorické charakteristiky masa býků plemen české strakaté, charolais a jejich lříženců při různé úrovni výživy (cs)
- Chemical composition and sensory characteristics of meat from bulls of Czech Fleckvieh, Charolais and Charolais x Czech Fleckvieh bulls fed diets on different energy level (en)
|
skos:prefLabel
| - Chemické složení a senzorické charakteristiky masa býků plemen české strakaté, charolais a jejich lříženců při různé úrovni výživy
- Chemické složení a senzorické charakteristiky masa býků plemen české strakaté, charolais a jejich lříženců při různé úrovni výživy (cs)
- Chemical composition and sensory characteristics of meat from bulls of Czech Fleckvieh, Charolais and Charolais x Czech Fleckvieh bulls fed diets on different energy level (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/07:#0000431!RIV08-MZE-00027014
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/07:#0000431
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - bulls; breeds; meat; chemical composition; sensory characteristics; diet (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Bartoň, Luděk
- Bureš, Daniel
- Zahrádková, Radka
- Teslík, Václav
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Česká zemědělská univerzita v Praze
|
https://schema.org/isbn
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |