Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Breeding improvement of quality of slaughter pigs is impossible to focus only in maximal lean meat content, but in improvement of meat and fat quality as well. The nutritive quality of meat and consequently the economic one are influenced by specific components, especially fatty acids. The fatty acids composition is given by nutrition, further by age, body weight, sex, breed, body fat content and environment. (en)
- Šlechtitelské zlepšování kvality jatečných prasat nelze zaměřovat jen na maximální podíl svaloviny, ale je třeba se zaměřit i na zlepšování kvality masa a tuku. Nutriční a tedy i ekonomickou hodnotu masa ovlivňuje obsah specifických složek, zejména mastných kyselin. Skladba mastných kyselin je dána především výživou, dále věkem, tělesnou hmotností, pohlavím, plemenem, obsahem tuku v těle a prostředím.
- Šlechtitelské zlepšování kvality jatečných prasat nelze zaměřovat jen na maximální podíl svaloviny, ale je třeba se zaměřit i na zlepšování kvality masa a tuku. Nutriční a tedy i ekonomickou hodnotu masa ovlivňuje obsah specifických složek, zejména mastných kyselin. Skladba mastných kyselin je dána především výživou, dále věkem, tělesnou hmotností, pohlavím, plemenem, obsahem tuku v těle a prostředím. (cs)
|
Title
| - Vepřové maso je zdravé
- Pork is healthy (en)
- Vepřové maso je zdravé (cs)
|
skos:prefLabel
| - Vepřové maso je zdravé
- Pork is healthy (en)
- Vepřové maso je zdravé (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/06:#0000214!RIV07-MZE-00027014
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/06:#0000214
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - pork, meat quality, consumer demand, nutritive quality (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Václavková, Eva
- Bečková, Růžena
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |