About: Vepřové maso je zdravé     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Breeding improvement of quality of slaughter pigs is impossible to focus only in maximal lean meat content, but in improvement of meat and fat quality as well. The nutritive quality of meat and consequently the economic one are influenced by specific components, especially fatty acids. The fatty acids composition is given by nutrition, further by age, body weight, sex, breed, body fat content and environment. (en)
  • Šlechtitelské zlepšování kvality jatečných prasat nelze zaměřovat jen na maximální podíl svaloviny, ale je třeba se zaměřit i na zlepšování kvality masa a tuku. Nutriční a tedy i ekonomickou hodnotu masa ovlivňuje obsah specifických složek, zejména mastných kyselin. Skladba mastných kyselin je dána především výživou, dále věkem, tělesnou hmotností, pohlavím, plemenem, obsahem tuku v těle a prostředím.
  • Šlechtitelské zlepšování kvality jatečných prasat nelze zaměřovat jen na maximální podíl svaloviny, ale je třeba se zaměřit i na zlepšování kvality masa a tuku. Nutriční a tedy i ekonomickou hodnotu masa ovlivňuje obsah specifických složek, zejména mastných kyselin. Skladba mastných kyselin je dána především výživou, dále věkem, tělesnou hmotností, pohlavím, plemenem, obsahem tuku v těle a prostředím. (cs)
Title
  • Vepřové maso je zdravé
  • Pork is healthy (en)
  • Vepřové maso je zdravé (cs)
skos:prefLabel
  • Vepřové maso je zdravé
  • Pork is healthy (en)
  • Vepřové maso je zdravé (cs)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/06:#0000214!RIV07-MZE-00027014
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 1
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE0002701403)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 505915
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/06:#0000214
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • pork, meat quality, consumer demand, nutritive quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [51EA8D5DDE6F]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Náš chov
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Václavková, Eva
  • Bečková, Růžena
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0027-8068
number of pages
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software