Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Five fatty acid (myristic, oleic, stearic, linoleic and alpha-linolenic) composition in intramuscular fat of musculus longissimus dorsi in five Czech pig breeds (Large White, Duroc, Landrace, Hampshire and Pietrain) was investigated. Very high content of monitored fatty acids was in intramuscular fat of Large White, Duroc and Pietrain. There were observed significant differences in the content of all fatty acids for Large White vs. Hampshire and Large White vs. Landrace. (en)
- Pro posouzení vlivu plemene na obsah a skladbu mastných kyselin bylo zjišťováno zastoupení kyseliny myristové, linolové, linolenové, olejové a stearové. Do pokusu bylo zařazeno pět plemen chovaných v České republice (bílé ušlechtilé, duroc, landrace, hampshire a pietrain). Vysoký obsah mastných kyselin byl zjištěn v intramuskulárním tuku u plemen bílé ušlechtilé, duroc a pietrain. Byly zjištěny průkazné rozdíly v obsahu všech mastných kyselin u plemen bílé ušlechtilé vs hampshire a bílé ušlechtilé vs Landrace.
- Pro posouzení vlivu plemene na obsah a skladbu mastných kyselin bylo zjišťováno zastoupení kyseliny myristové, linolové, linolenové, olejové a stearové. Do pokusu bylo zařazeno pět plemen chovaných v České republice (bílé ušlechtilé, duroc, landrace, hampshire a pietrain). Vysoký obsah mastných kyselin byl zjištěn v intramuskulárním tuku u plemen bílé ušlechtilé, duroc a pietrain. Byly zjištěny průkazné rozdíly v obsahu všech mastných kyselin u plemen bílé ušlechtilé vs hampshire a bílé ušlechtilé vs Landrace. (cs)
|
Title
| - Vliv plemenné příslušnosti na obsah mastných kyselin v intramuskulárním tuku vepřového masa
- Vliv plemenné příslušnosti na obsah mastných kyselin v intramuskulárním tuku vepřového masa (cs)
- The effect of breed on fatty acids content in intramuscular fat of pork (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv plemenné příslušnosti na obsah mastných kyselin v intramuskulárním tuku vepřového masa
- Vliv plemenné příslušnosti na obsah mastných kyselin v intramuskulárním tuku vepřového masa (cs)
- The effect of breed on fatty acids content in intramuscular fat of pork (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/05:#0000692!RIV08-MZE-00027014
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/05:#0000692
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - fatty acids; pig breed; intramuscular fat (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Genetika a šlechtění zvířat
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Václavková, Eva
- Bečková, Růžena
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |