About: Stanovení diferencí ve vybraných užitných vlastnostech vepřového masa     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The basic indicators of carcass value and chosen markers of pork quality were evaluated in the set of carcass pigs of known genotype with sex differentiation. Pigs were classified by SEUROP method. The average lean meat content for all carcasses were 54.2% (U class), for gilts 56.2% (E), and for castrates 53.3% (U). The colours of meat corresponded to standard for pork, the PSE meat occurrence in the set didn´t exceed 10%. The drip losses of meat juices were considerably variable, but the variabilitiesof dry matter and crude protein content were low. (en)
  • U jatečných prasat známého genotypu byly vyhodnoceny (s ohledem na pohlaví) základní ukazatele jatečné hodnoty a vybrané markery jakosti vepřového masa. Prasata byla klasifikována metodou SEUROP. Průměrný podíl libového masa na JUT činil pro celý soubor54,2% (třída U), u prasniček 56,2% (E) a u kastrátů 53,3% (U). Barva masa odpovídala standardu pro vepřové maso, výskyt PSE masa nepřesáhl 10% souboru. Ztráty šťáv odkapem byly velmi variabilní, variabilita obsahu sušiny a hrubých bílkovin byla naopak nízká.
  • U jatečných prasat známého genotypu byly vyhodnoceny (s ohledem na pohlaví) základní ukazatele jatečné hodnoty a vybrané markery jakosti vepřového masa. Prasata byla klasifikována metodou SEUROP. Průměrný podíl libového masa na JUT činil pro celý soubor54,2% (třída U), u prasniček 56,2% (E) a u kastrátů 53,3% (U). Barva masa odpovídala standardu pro vepřové maso, výskyt PSE masa nepřesáhl 10% souboru. Ztráty šťáv odkapem byly velmi variabilní, variabilita obsahu sušiny a hrubých bílkovin byla naopak nízká. (cs)
Title
  • Stanovení diferencí ve vybraných užitných vlastnostech vepřového masa
  • Stanovení diferencí ve vybraných užitných vlastnostech vepřového masa (cs)
  • Determination of differences in chosen pork manufacture qualities (en)
skos:prefLabel
  • Stanovení diferencí ve vybraných užitných vlastnostech vepřového masa
  • Stanovení diferencí ve vybraných užitných vlastnostech vepřového masa (cs)
  • Determination of differences in chosen pork manufacture qualities (en)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/05:#0000147!RIV06-MZE-00027014
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 334-336
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE0002701403)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 544304
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/05:#0000147
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • animal products quality, standardization, pork, manufacture quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3218FF2CE5B1]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Koucký, Milan
  • Ševčíková, Světlana
  • Naděje, Bohumil
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VÚPP
https://schema.org/isbn
  • 80-86909-01-8
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 10 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software