About: Charakteristika jatečně upravených těl prasat podle vybraných ukazatelů jatečné hodnoty     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • U jatečných prasat (n = 193) byla sledována tloušťka hřbetního sádla, hloubka svalu mezi 2. a 3. posledním žebrem, dále byl stanoven podíl svaloviny , který činil 55,71 % (s = 2,878). Po dělení JUT byl pro příslušné třídy jakosti SEUROP stanoven procentický podíl jednotlivých partií v jatečném těle. Podíl kýty dosáhl ve třídě S 27,30 % (s = 1,697), ve třídě O 23,89 %. Rozdíl v zastoupení kýty v JUT mezi třídou jakosti S a O činil 3,41 %.
  • U jatečných prasat (n = 193) byla sledována tloušťka hřbetního sádla, hloubka svalu mezi 2. a 3. posledním žebrem, dále byl stanoven podíl svaloviny , který činil 55,71 % (s = 2,878). Po dělení JUT byl pro příslušné třídy jakosti SEUROP stanoven procentický podíl jednotlivých partií v jatečném těle. Podíl kýty dosáhl ve třídě S 27,30 % (s = 1,697), ve třídě O 23,89 %. Rozdíl v zastoupení kýty v JUT mezi třídou jakosti S a O činil 3,41 %. (cs)
  • Backfat thickness and muscle depth were measured between second and third last ribs 70 mm from the split line in 193 pig carcasses. The average lean proportion was 55.71 % (s=2.878). The leg proportion in the class S was 27.30 % (s=1.697) and gradually decreased in the other classes. Its value in the class O (only one carcass classified in this class) was 23.89 %. The difference of leg proportion between classes S and O was 3.41 %. (en)
Title
  • Charakteristika jatečně upravených těl prasat podle vybraných ukazatelů jatečné hodnoty
  • The Analysis of Carcass Characteristics in Pigs (en)
  • Charakteristika jatečně upravených těl prasat podle vybraných ukazatelů jatečné hodnoty (cs)
skos:prefLabel
  • Charakteristika jatečně upravených těl prasat podle vybraných ukazatelů jatečné hodnoty
  • The Analysis of Carcass Characteristics in Pigs (en)
  • Charakteristika jatečně upravených těl prasat podle vybraných ukazatelů jatečné hodnoty (cs)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/05:#0000046!RIV06-MZE-00027014
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 361-363
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE0002701403)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 515065
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/05:#0000046
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • pig, carcass, lean meat proportion, proportion of different cuts (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [A6542E368F8A]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • České Budějovice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • České Budějovice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce prasat
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pulkrábek, Jan
  • Vítek, Martin
  • Vališ, Libor
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
https://schema.org/isbn
  • 80-85645-50-5
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 35 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software