About: Typy silážních konzervantů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Podle účinné látky se konzervanty rozdělují na biologické a chemické. Biologické obsahují buď pouze bakterie mléčného kvašení a nazývají se bakteriální nebo kromě těchto bakterií obsahují i enzymy a říká se jim enzymaticko-bakteriální. Chemické přípravky jsou většinou tvořeny organickými kyselinami nebo jejich solemi. Pro výběr vhodného aditiva je znalost složení přípravků důležitá.
  • Podle účinné látky se konzervanty rozdělují na biologické a chemické. Biologické obsahují buď pouze bakterie mléčného kvašení a nazývají se bakteriální nebo kromě těchto bakterií obsahují i enzymy a říká se jim enzymaticko-bakteriální. Chemické přípravky jsou většinou tvořeny organickými kyselinami nebo jejich solemi. Pro výběr vhodného aditiva je znalost složení přípravků důležitá. (cs)
  • The additives are biological and chemical (after effective matter). Some biological contain only Lactic acid bacteria (LAB) and some biological contain LAB and enzymes. The chemical preparation are composed from organic acids or their salts. The knowledge of structure preparation is important for choice of suitable additive. (en)
Title
  • Typy silážních konzervantů
  • Types of ensiling additives (en)
  • Typy silážních konzervantů (cs)
skos:prefLabel
  • Typy silážních konzervantů
  • Types of ensiling additives (en)
  • Typy silážních konzervantů (cs)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/04:00011198!RIV/2005/MZE/M02005/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 22-24
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QD0176)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 591113
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/04:00011198
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • ensiling;lactic acid bacteria;enzyme;chemical additive (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [66D8FAE96156]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Krmivářství
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 8
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Tyrolová, Yvona
issn
  • 1211-5681
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software