About: Změna vlastností mléka dojnic vlivem tepelného stresu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Produkce mléka a jeho složení je dáno především krytím požadavku dojnic na energii a protein, které může být tepelným stresem narušeno. Coulon et al (2001) uvádějí, že při krytí potřeby energie na 85 a 115 % a proteinu na 90 a 125 % byl rozdíl v užitkovos
  • At an experiment with dairy cows at duration 14 days there was compared a milk composition of reference group (16 grades C ambient) and experimental group (32 grades C ambient). The most affected by heat stress were microbiology properties of milk. TotalAt an experiment with dairy cows at duration 14 days there was compared a milk composition of reference group (16 grades C ambient) and experimental group (32 grades C ambient). The most affected by heat stress were microbiology properties of milk. Total (en)
Title
  • Změna vlastností mléka dojnic vlivem tepelného stresu
  • Změna vlastností mléka dojnic vlivem tepelného stresu (cs)
  • A dairy cows milk charakteristic change by heat stress (en)
skos:prefLabel
  • Změna vlastností mléka dojnic vlivem tepelného stresu
  • Změna vlastností mléka dojnic vlivem tepelného stresu (cs)
  • A dairy cows milk charakteristic change by heat stress (en)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/02:00008398!RIV/2004/MZE/M02004/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 299-302
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QD0176)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 671498
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/02:00008398
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • amino acids (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8E2B337CC9EB]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • VÚŽV Nitra
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Nitra
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Chov zvierat v trvalo udržateľnom poľnohospodárstve
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Škeříková, Alena
  • Dolejš, Jan
  • Knížek, Josef
  • Toufar, Oldřich
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výskumný ústav živočíšnej výroby
https://schema.org/isbn
  • 80-968665-5-9
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 90 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software