Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Byl studován vliv restrikce krmiva (časové) na kvalitu masa králíků. 32 králíků Hyplus ve věku 35 dnů bylo rozděleno do 4 skupin (8 králíků na skupinu). Skupina 1 byla krmena ad-libitum, skupina 2,3,4 byla krmena 6 hodin denně po dobu 2,3 nebo 4 týdnů. Restrikce začala ve věku 42 dnů. Po restrikci následovalo adlibitní krmení do konce experimentu ve věku 84 dnů. Užitkovost a kvalita masa nebyla restrikcí ovlivněna. 4 týdny trvající restrikce statisticky významně zvýšila váhu steheního svalu. Restrikce kestrikce krmiva statisticky nevýznamně zvýšila váhu jater a snížila váhu ledvinového tuku.
- The effect of feed restriction (in time) on meat quality of rabbits was studied. Thirty-two rabbits Hyplus, 33 days old initially were divided into four groups (8 rabbits in group): group 1was fed ad libitum, groups 2,3,4 were fed 6 hours/day for 2,3 or 4 weeks. Restriction started at age of 42 days. After restriction time, ad-libitum feeding followed up to the end of experiment at the age of 84 days.Carcass traits and meat quality were not affected by increasing the duration of restricted feeding. Fou (en)
|
Title
| - Time restriction and meat quality of broiler rabbits (en)
- Časová restrikce a kvalita masa brojlerových králíků
- Časová restrikce a kvalita masa brojlerových králíků (cs)
|
skos:prefLabel
| - Time restriction and meat quality of broiler rabbits (en)
- Časová restrikce a kvalita masa brojlerových králíků
- Časová restrikce a kvalita masa brojlerových králíků (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/01:00000183!RIV/2002/MZE/M02002/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(QD0211), Z(MSM 412100003)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/01:00000183
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - rabbits; feed restriction; meat quality (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - IV. Kábrtovy dietetické dny
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |