About: Kvalitní stanovení transgenní linie rýže Bt 63 metodou PCR     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Principle of the assay is to discover in the sample of DNA 83bp lenght specific nucleotide sequence of transgenic construct of Bt 63 rice in the border of Bt gene and the NOS terminator. After amplification of target DNA, the PCR products are separated by way of elektroforesis in agarose gel. The final 83bp lenght PCR product is visualizated in UV light as a shining strip on gel in certain position. (en)
  • Metodika popisuje kvalitativní stanovení transgenní linie rýže Bt 63 na základě PCR analýzy vzorku DNA. Čínská transgenní rýže Bt 63 (Shanyou 63) není v EU povolena a již došlo na území států EU k jejímu záchytu. Doporučená metoda pro analýzu transgenní rýže Bt63 je založena na fluorescenční detekci produktu metodou real-time PCR, naše metodika uvádí méně finančně náročný způsob vizualizace PCR produktu pomocí gelové elektroforézy.
  • Metodika popisuje kvalitativní stanovení transgenní linie rýže Bt 63 na základě PCR analýzy vzorku DNA. Čínská transgenní rýže Bt 63 (Shanyou 63) není v EU povolena a již došlo na území států EU k jejímu záchytu. Doporučená metoda pro analýzu transgenní rýže Bt63 je založena na fluorescenční detekci produktu metodou real-time PCR, naše metodika uvádí méně finančně náročný způsob vizualizace PCR produktu pomocí gelové elektroforézy. (cs)
Title
  • Kvalitní stanovení transgenní linie rýže Bt 63 metodou PCR
  • Qualitative analysis of transgenic rice line Bt 63 using PCR (en)
  • Kvalitní stanovení transgenní linie rýže Bt 63 metodou PCR (cs)
skos:prefLabel
  • Kvalitní stanovení transgenní linie rýže Bt 63 metodou PCR
  • Qualitative analysis of transgenic rice line Bt 63 using PCR (en)
  • Kvalitní stanovení transgenní linie rýže Bt 63 metodou PCR (cs)
skos:notation
  • RIV/00027006:_____/09:00000774!RIV10-MZE-00027006
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE0002700604)
http://linked.open...certifikacniOrgan
  • Ministerstvo zemědělství ČR, Úsek potravinářských výrob - Úřad pro potraviny, Těšnov 17, 117 05 Praha 1
http://linked.open.../datumCertifikace
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Ekonomické parametry nejsou přímo vyčíslovány.Metodika slouží k zajištění kontroly kvality rýže a zpracovaných výrobků.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 322947
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027006:_____/09:00000774
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 3294/10
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • rice; GMO; DNA (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D81F271817AE]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i., Praha
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Osvědčení 6/2009 o uznání uplatněné metodiky vydává Ministerstvo zemědělství ČR, Úsek potravinářských výrob - Úřad pro potraviny ISBN: 978-80-7427-035-2
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Ovesná, Jaroslava
  • Hodek, Jan
  • Pavlátová, Lucie
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software