Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Nowadays the evaluation of agricultural product and food quality is the subject of interest of research institutes and standard practice. National and international reform of agrarian policy, competition aggravation, concomitant of market globalization, accruing knowledge of wide consumer's public in an area of environment, health and nutrition, as well as attention pointing on consumer's protection and on aspects of foodstuff safeness are cogent matter for new and tighten looks on plant primary commodity and food final product quality. (en)
- Hodnocení jakosti zemědělských produktů a potravin se dostává daleko častěji než dříve do popředí zájmu jak vědeckých institucí, tak i praxe. Národní i mezinárodní reformy agrární politiky, zostření konkurence, průvodní jevy globalizace trhu, narůstající uvědomění široké spotřebitelské veřejnosti v oblasti životního prostředí, zdraví a výživy, jakož i pozornost cílená na ochranu spotřebitele a na aspekty bezpečnosti potravin, jsou pádnými důvody pro nové a zpřísněné pohledy na jakost rostlinných surovin a potravinářských finálních produktů.
- Hodnocení jakosti zemědělských produktů a potravin se dostává daleko častěji než dříve do popředí zájmu jak vědeckých institucí, tak i praxe. Národní i mezinárodní reformy agrární politiky, zostření konkurence, průvodní jevy globalizace trhu, narůstající uvědomění široké spotřebitelské veřejnosti v oblasti životního prostředí, zdraví a výživy, jakož i pozornost cílená na ochranu spotřebitele a na aspekty bezpečnosti potravin, jsou pádnými důvody pro nové a zpřísněné pohledy na jakost rostlinných surovin a potravinářských finálních produktů. (cs)
|
Title
| - Možnosti ovlivnění jakosti rostlinných produktů
- Možnosti ovlivnění jakosti rostlinných produktů (cs)
- Affecting possibilities of plant product quality. (en)
|
skos:prefLabel
| - Možnosti ovlivnění jakosti rostlinných produktů
- Možnosti ovlivnění jakosti rostlinných produktů (cs)
- Affecting possibilities of plant product quality. (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027006:_____/08:00000517!RIV09-MZE-00027006
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027006:_____/08:00000517
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - plant products; quality (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Kvalita rostlinných produktů na prahu 3. tisíciletí
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Burešová, I.
- Capouchová, I.
- Faměra, O.
- Novotný, F.
- Hřivna, L.
- Horáková, V.
- Petr, J.
- Prugar, Jaroslav
- Hrušková, M.
- Hanišová, A.
- Horčička, J.
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
|
https://schema.org/isbn
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |