About: Potenciální rozdíly kvality proteinu stanovené chemickými a biologickými metodami     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Our study included three triennial results (2004 - 2006) aimed at correlations between nutritional value of wheat grain determined by chemical analysis and direct biological methods (PER) in laboratory rats, chicken and pigs. There was conformed a good accordance between content of storage proteins (Gli+Glu) and PER value. Nevertheless, partial differences of the PER value were detected in individual kind of animals as well. (en)
  • Práce byla souhrn výsledků za rok 2004 - 2006, zaměřená na korelace mezi zásobními bílkovinami stanovenými chemickými analýzami a přímými biologickými pokusy (PER) na laboratorních potkanech kuřatech a prasatech. Byla prokázána velmi dobrá shoda mezi hodnotami PER a % podílem Gli +Glu z celkového obsahu NL. Přes dobrou shodu však byly zjištěny i částečné rozdíly PER u jednotlivých druhů zvířat.
  • Práce byla souhrn výsledků za rok 2004 - 2006, zaměřená na korelace mezi zásobními bílkovinami stanovenými chemickými analýzami a přímými biologickými pokusy (PER) na laboratorních potkanech kuřatech a prasatech. Byla prokázána velmi dobrá shoda mezi hodnotami PER a % podílem Gli +Glu z celkového obsahu NL. Přes dobrou shodu však byly zjištěny i částečné rozdíly PER u jednotlivých druhů zvířat. (cs)
Title
  • Potenciální rozdíly kvality proteinu stanovené chemickými a biologickými metodami
  • Potential diferences of protein quality determination by chemical and biological methods (en)
  • Potenciální rozdíly kvality proteinu stanovené chemickými a biologickými metodami (cs)
skos:prefLabel
  • Potenciální rozdíly kvality proteinu stanovené chemickými a biologickými metodami
  • Potential diferences of protein quality determination by chemical and biological methods (en)
  • Potenciální rozdíly kvality proteinu stanovené chemickými a biologickými metodami (cs)
skos:notation
  • RIV/00027006:_____/08:00000305!RIV10-MZE-00027006
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1G57065)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 388073
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027006:_____/08:00000305
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • common wheat; storage protein of grain; PER (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [62725D08D143]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Zlín
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Zlín
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Proteiny 2008
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Stehno, Zdeněk
  • Dvořáček, Václav
  • Mudřík, Z.
  • Hučko, B.
  • Kodeš, A.
  • Plachý, V.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7318-706-4
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 82 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software