About: Mapa náchylnosti území k porušení stability svahu, 25-41-18 Francova Lhota     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Simple prognostic maps of landslide susceptibility sometimes called also landslide hazard maps. Evaluation of input data (stability, morphometric, geological and hydrogeological conditions) provide means to define borderlines of quasihomogeneous zones of certain specific level of landslide hazard. Colours using a signal head principle differentiate individual zones. Zone I - stable zone , is expressed by green, on the other hand the warning red has been claimed for Zone III - instability zone. Zones conditionally exploitable, i. e. zones where potential stability problems cannot be excluded are expressed in amber (Zone II). Each zone contains subzones expressed by hatching which characterise local conditions in geology and geomorphology. Explanations to susceptibility maps are given in tables with short definitions of conditions regarding possible use of subzones as individual construction sites. (en)
  • Mapa náchylnosti území k porušení stability svahů pak obsahuje plošně vymezené okrsky s charakteristikou podle stabilitních poměrů a s konkrétními podmínkami využití pro výstavbu. Území jsou dělena na tři základní kategorie. Zóna I – stabilní je zobrazená zelenou barvou. Zóna II – podmíněně stabilní je vyznačená oranžovou barvou a zóna III nestabilní je vyznačená červenou barvou. Každá zóna obsahuje subzóny, vyznačené šrafováním, které odlišují místní geomorfologické poměry. Vysvětlivky k mapám náchylnosti k porušení svahů obsahují podmínky pro výstavbu lehkých, liniových a ostatních staveb v konkrétním místě. Tyto vysvětlující texty jsou v tabulkové formě.
  • Mapa náchylnosti území k porušení stability svahů pak obsahuje plošně vymezené okrsky s charakteristikou podle stabilitních poměrů a s konkrétními podmínkami využití pro výstavbu. Území jsou dělena na tři základní kategorie. Zóna I – stabilní je zobrazená zelenou barvou. Zóna II – podmíněně stabilní je vyznačená oranžovou barvou a zóna III nestabilní je vyznačená červenou barvou. Každá zóna obsahuje subzóny, vyznačené šrafováním, které odlišují místní geomorfologické poměry. Vysvětlivky k mapám náchylnosti k porušení svahů obsahují podmínky pro výstavbu lehkých, liniových a ostatních staveb v konkrétním místě. Tyto vysvětlující texty jsou v tabulkové formě. (cs)
Title
  • Mapa náchylnosti území k porušení stability svahu, 25-41-18 Francova Lhota
  • Mapa náchylnosti území k porušení stability svahu, 25-41-18 Francova Lhota (cs)
  • Map of geoharazd susceptibility, 25-41-18 Francova Lhota (en)
skos:prefLabel
  • Mapa náchylnosti území k porušení stability svahu, 25-41-18 Francova Lhota
  • Mapa náchylnosti území k porušení stability svahu, 25-41-18 Francova Lhota (cs)
  • Map of geoharazd susceptibility, 25-41-18 Francova Lhota (en)
skos:notation
  • RIV/00025798:_____/06:00000652!RIV11-MZP-00025798
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • V
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Územní plán, plán výstavby
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 484121
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00025798:_____/06:00000652
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 634800 254118
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Geohazard map, geology, engineering, landslide predisposition,25-41-18 Francova Lhota (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [80A5C75AD55B]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Archiv ČGS, Ministerstvo životního prostředí, Geofond
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Tématická geologická a geomorfologická mapa je prototypem integrovaného systému vědeckých informací a syntézou vědeckých znalostí ze základní a aplikované geologie. Parametry: 1:10 000. Prototyp pro aplikace v životním prostředí.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Baldík, Vít
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software