About: DATEX     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Radio digital transmission system DATEX provides transmission in the frame of reconnaissance air vehicles. DATEX system has been divided into four detached parts DATEX1, DATEX2, DATEX3, and DATEX4. DATEX1 has been placed onboard reconnaissance airplane and provides two-way communication between airplane and relay station for recce information transmission needs and for recce sensors control. DATEX2 is a relay station, which is core element of communication network. The relay station has been placed (in real operation) in terrain with respect to LOS between the relay station and others radio links. Communication between reconnaissance airplane and ground working places has been assured this way. DATEX 3 makes communication interface between ground control station and the relay station. All data, which are necessary for reconnaissance task accomplishing, and at the same time data for superior authority have been transmitted via this link. DATEX4 is microwave link. (en)
  • Rádiový digitální přenosový systém DATEX slouží k zabezpečení přenosů v rámci průzkumných vzdušných prostředků. Systém DATEX je rozčleněn do čtyř samostatných celků DATEX1, DATEX2, DATEX3, DATEX4. DATEX1 je umístěn na průzkumném letounu a zajišťuje obousměrnou komunikaci mezi letounem a retranslačním stanovištěm pro potřeby přenosu průzkumných informací a řízení průzkumných čidel. DATEX2 tvoří retranslační stanoviště, které je ústředním prvkem komunikačního řetězce. To zajišťuje komunikaci mezi průzkumným letounem a ostatními pozemními pracovišti. DATEX3 je komunikačním rozhraním mezi pozemním řídícím stanovištěm a retranslačním stanovištěm. Tímto spojem jsou přenášena všechna data, která jsou nutná pro splnění průzkumného úkolu a zároveň data pro nadřízené složky. DATEX4 je mikrovlnný spoj umístěný v místě nadřízené složky. Tímto spojem jsou přenášena zpracovaná průzkumná data z průzkumného systému do místa nadřízeného velení a opačně požadavky velitelství na průzkum.
  • Rádiový digitální přenosový systém DATEX slouží k zabezpečení přenosů v rámci průzkumných vzdušných prostředků. Systém DATEX je rozčleněn do čtyř samostatných celků DATEX1, DATEX2, DATEX3, DATEX4. DATEX1 je umístěn na průzkumném letounu a zajišťuje obousměrnou komunikaci mezi letounem a retranslačním stanovištěm pro potřeby přenosu průzkumných informací a řízení průzkumných čidel. DATEX2 tvoří retranslační stanoviště, které je ústředním prvkem komunikačního řetězce. To zajišťuje komunikaci mezi průzkumným letounem a ostatními pozemními pracovišti. DATEX3 je komunikačním rozhraním mezi pozemním řídícím stanovištěm a retranslačním stanovištěm. Tímto spojem jsou přenášena všechna data, která jsou nutná pro splnění průzkumného úkolu a zároveň data pro nadřízené složky. DATEX4 je mikrovlnný spoj umístěný v místě nadřízené složky. Tímto spojem jsou přenášena zpracovaná průzkumná data z průzkumného systému do místa nadřízeného velení a opačně požadavky velitelství na průzkum. (cs)
Title
  • DATEX
  • DATEX (en)
  • DATEX (cs)
skos:prefLabel
  • DATEX
  • DATEX (en)
  • DATEX (cs)
skos:notation
  • RIV/00000515:_____/05:#0000002!RIV06-MPO-00000515
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(FD-K3/097)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Nejsou, vojenský uživatel
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 516994
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00000515:_____/05:#0000002
http://linked.open...terniIdentifikace
  • DATEX 1.0
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • DATEX; reconnaissance airplane; microwave link; reconnaissance information; relay station; MPEG2 compression (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [5A8CFEAA7194]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • LOM Praha, s.p., VTÚL a PVO o.z., ul. Mladoboleslavská 944
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Kmitočtové pásmo: 1.spoj 4,4 - 5GHz 2.spoj 15GHz 3.spoj 15GHz max. přenosová kapacita: 1.spoj 54Mbit/s - poloduplexně 2.spoj 17Mbit/s - duplexně 3.spoj 8,5Mbit/s - duplexně výkon 1.spoj 33dBm 2.spoj 20dBm 3.spoj 20dBm
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kuzdas, Jiří
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software