About: Evaluation (auditing) of HACCP system in food production     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The principles of hygiene requirements and GMP in the recent Czech food legislation will be summarised and compared with EU directives and other foreign sources (FDA, Codex Alimentarius, etc.). The structure and content of %22Code´s of practice%22 or %22GMP guides%22 containing the principle GMP, hygiene and HACCP requirements will be formulated for each types of food production. The recommended procedures for auditing of the HACCP system will be prepared in the same structure as the Code´s including the checklists for main types of food production. The procedures of auditing will be practically verified. The way of future updating of Code´s and audit procedure will be established and the results of project will be published (booklets, web sites, etc.). (en)
  • Budou shrnuty požadavky současné čs. legislativy na správnou výrobní praxi a hygienu výroby, bude posouzen soulad uvedených požadavků z direktivami EU a dalšími zahraničními prameny. Na základě analýzy bude navržena struktura a budou formulovány požadavky na správnou výrobní praxi a hygienu výroby pro jednotlivé oblasti výroby potravin formou metodických pokynů. Ve stejné struktuře budou připraveny a praktickými audity ověřeny obecný a dílčí postupy auditu systému kritických bodů. Bude navržen způsob průběžné aktualizace kódů a výstupy projektu budou zvěřejněny.
Title
  • Evaluation (auditing) of HACCP system in food production (en)
  • Postup při posuzování (auditu) systému kritických bodů (HACCP) v potravinářské výrobě
skos:notation
  • QC0288
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • Audit HACCP (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Výsledky řešení naplnily cíle požadované zadavatelem. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
is http://linked.open...vavai/riv/projekt of
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software