About: RELATIONSHIPS BETWEEN PREFERENCES AND DYNAMIC SENSORY PERCEPTION OF TASTE AND FLAVOUR     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • RELATIONSHIPS BETWEEN PREFERENCES AND DYNAMIC SENSORY PERCEPTION OF TASTE AND FLAVOUR (en)
  • Projekt je zaměřen na sledování vztahů mezi dílčími deskriptory jimiž jsou chutě mezi sebou a vztahy mezi chutí a vůní. Bude použita metoda časového profilu a porovnána s tradičními senzorickými metodami.
Title
  • RELATIONSHIPS BETWEEN PREFERENCES AND DYNAMIC SENSORY PERCEPTION OF TASTE AND FLAVOUR (en)
  • Vztah mezi preferencí a dynamickým senzorickým vnímáním chuti a vůně
skos:notation
  • OC 921.001
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • human health; food; food science (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...okUkonceniPodpory
http://linked.open...okZahajeniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Perception of Czech population to bitter taste of 6-n propylthiouracil, study of evaluation of fettiness of milk, addition of color. Kind of starch on sensory perception of strawbery flavor, testing of some new sensory methods. (en)
  • Zjištění citlivosti české populace na hořkou chuť sloučeniny 6-n-propylthiouracil, zjištění vlivu tučnosti mléka, přídavek barviv na senzorické vnímání jahodového aroma. Testování nových senzorických metod. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • human health
  • food
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 46 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software