About: Functional foods for weight reduction diets     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Excessive enrgy intake and the resulting obesity are important health problems in the Czech Republic and in other European countries. The aim of the project os the development of functional foods containing modulators of the metabolism, and with a lower energy value. The proposed dishes will be investigated from the standpoints of nutritional value, energy content, sensory value and technological properties. The proposal will be optimized. (en)
  • Zvýšený příjem energie a z toho plynoucí obezita jsou zdravotním problémem v ČR I v jiných evropských státech. Obsahem projektu je vývoj receptur funkčních potravin s obsahem regulátorů metabolismu a se sníženým obsahem energie. Navrhované projekty budou zkoumány z hlediska výživové hodnoty, obsahu energie, sensorické jakosti a užitných vlastností. Budou uplatněny optimalizační programy.
Title
  • Functional foods for weight reduction diets (en)
  • Funkční potraviny pro diety se sníženým obsahem energie
skos:notation
  • OC 918.20
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • energy content - functional food - nutritional value - sensory valur - weigh reduction (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Vliv obohacení potravin lipofilními vitaminy (tokoferoly, karoteny) na stabilitu rostlinného oleje a jeho směsí s bílkovinami a polysacharidy. Uplatnění olejů se sníženým obsahem polyenových mastných kyselin pro výrobu potravin. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 82 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software