About: Characterization of crops in relation to the study of food processing and digestion effects on mineral elements speciation and elements bioavailability     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The main goal of the project consists in finding relations among chemical speciation of essential elements (P, Fe, Zn etc.) in cereal-based food, the changes of the element species distribution resulting from food digestion and the biological availability of the elements. The other goal is characterization of different cereal grain samples or cereal products of varying mineral bioavailability using the methods of analytical metabolomics. (en)
  • Hlavním cílem je nalezení souvislostí mezi chemickým stavem (speciací) vybraných minerálních prvků v cereáliích (případně dalších potravinách), změnami tohoto stavu při trávení a biologickou dostupností prvků z těchto potravin. Dalším cílem je charakterizace vzorků zrna, případně cereálních výrobků s různou biologickou dostupností minerálních látek metabolomickými metodami.
Title
  • Characterization of crops in relation to the study of food processing and digestion effects on mineral elements speciation and elements bioavailability (en)
  • Charakterizace potravinových surovin v rámci studia vlivu technologického zpracování a trávení potravin na speciaci minerálních látek a biologickou využitelnost
skos:notation
  • LD11077
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • Minerals; Trace elements; Speciation; Food; Food processing; Digestion; Bioavailability (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
http://linked.open.../prideleniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...ep/zahajeniReseni
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • Minerals
  • Digestion
  • Food
  • Food processing
  • Speciation
  • Trace elements
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 91 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software