About: Study on preparation and properties of susceptors     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The aim of this project is to study the preparation and properties of susceptors, i.e. metalized polymer films used as active packaging systems in packagings of foodstuffs intended for the treatment in a microvawe oven. The solution of the project will involve the correlation between different means of expression of the density of metalization, the influence of metalization density on the rate of heat generation in a susceptor, the study on susceptor structure changes during microvawe heating and the testing of the microvawe heating course in fudstuffs in packages with susceptors. (en)
  • Projekt se zabývá studiem přípravy a vlastností susceptorů, tj. vhodně metalizovaných polymerních fólií používaných při ohřevu potravin v mikrovlnném poli jako aktivní složky obalů. Studována bude korelace mezi různými způsoby vyjádření množství naneseného kovu na polymerní nosič, dále vliv množství naneseného kovu, tj. hliníku, na funkční vlastnosti susceptoru, tj. zejména rychlost generece tepla v mikrovlnném poli, změny ve struktuře susceptoru během mikrovlnného ohřevu a průběh ohřevu reálných potravin v obalech se susceptory.
Title
  • Study on preparation and properties of susceptors (en)
  • Studium přípravy a vlastností susceptorů.
skos:notation
  • EP9177
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • food packaging (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Řešení projektu splnilo zadání. Byla prověřena technologie výroby susceptorů a zjištěna cenná data teplotních polí na místě kontaktu susceptor - potravina. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
is http://linked.open...vavai/riv/projekt of
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 82 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software