About: Utilization of distillers´ dried grains with solubles in poultry nutrition.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The experiments aiming to the assessing of the optimal rate of distillers´ dried grains with solubles (the by-product of bioethanol production from grain) in feed mixtures for poultry (hens and ducks) will be done during years 1999-2001. The effect of feed mixtures containing different rate of this component on production of eggs, weight of eggs, production and quality of eggs matter and the weight and thickness of shell will be observed in layers. The effect of distillers´ dried grains with solubles on body weight gain, consumption, feed conversion, mortality and meat quality will be observed in ducks in four experiments. (en)
  • V letech 1999 - 2001 budou provedeny pokusy s cílem stanovit optimální podíl kompletních suchých výpalků z výroby lihu z obilovin v krmných směsích pro drůbež (pro nosnice a kachny ve výkrmu). U nosnic bude sledován vliv krmných směsí s odstupňovaným podílem výpalků na snášku, hmotnost vajec, produkci a kvalitu vaječné hmoty a na hmotnost skořápky. Ve čtyřech pokusech na kachnách ve výkrmu bude sledován vliv zařazení kompletních suchých výpalků z výroby lihu z obilovin do směsí na přírůstek hmotnosti, spotřebu směsi na 1 kg přírůstku hmotnosti a na 1 ks kachny, úhyn (%), jatečnou výtěžnost kachen a kvalitu finálního produktu.
Title
  • Utilization of distillers´ dried grains with solubles in poultry nutrition. (en)
  • Využití kompletních suchých výpalků z výroby bioetanolu (lihu) z obilovin ve výživě drůbeže
skos:notation
  • EP9175
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • layer (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Byl stanoven nutričně optimální podíl kompletních sušených výpalků pro nosnice a kachny ve výkrmu. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
is http://linked.open...vavai/riv/projekt of
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2025 OpenLink Software