About: Evaluation of adulteration of fruit and vegetables products and semiproducts     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The proposed project will contain a compilation of quality and authenticity of fruit and vegetables products and semiproducts. The compilation will be completed by an overview of analytical procedures allowing evaluation of quality and authenticity of products and semiproducts (including the standard EU procedures and new analytical methods as well). The implemented EU procedures and new developed methods will be validated and used for analyses of samples of different types of fruit and vegateble products and semiproducts. The objectives of this project are: implementation of EU standard procedures, propositions to revise or improve the Czech standard methods, implementation of the evaluation of adultheration to practice in Czech Republic. (en)
  • Navrhovaný projekt zahrnuje kompilaci indikátorů autenticity a dodržení technologie výroby produktů a polotovarů z ovoce a zeleniny. Na přehled indikátorů bude navazovat kompilace postupů sledování uvedených parametrů (jak přebírání standardních postupůEU tak i nových metod). Převzaté a nově vyvinuté postupy budou validovány a použity pro analýzu souborů vzorků různých skupin výrobků a polotovarů. Řešení projektu umožní návrh revize norem, zavedení standardních postupů EU, zavedení kontroly autenticit y a kvality výrobků a polotovarů z ovoce a zeleniny. Jedním z výstupů bude soubor metodik a návrh standardních hodnot základních kritérií včetně rozsahů, kterých u autentických výrobků mohou tyto hodnoty nabývat.
Title
  • Evaluation of adulteration of fruit and vegetables products and semiproducts (en)
  • Identifikace falšování výrobků a polotovarů z ovoce a zeleniny
skos:notation
  • EP7146
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Řešení probíhalo dle plánu, bylo dosaženo plánovaných cílů. Byly stanoveny standardní hodnoty jakostních ukazatelů a rozsahy těchto hodnot pro vybrané výrobky a polotovary z ovoce a zeleniny jako podklad pro průkaz jejich falšování. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
is http://linked.open...vavai/riv/projekt of
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 46 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software