Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - The nutritional evaluation of food raw materials and food products requires the determination of food components applying objective analytical methods accepted by EU. The project contains -development of the analytical procedures for vitamin B12, panthotenic acid and folic acid determinations -modernization of up to now used methods for vitamines B1,B2,B6, niacine, cholesterol, gluten, lactose, fiber, fatty acids and iodine determinations -harmonization of the methods for vitamine determination with EU standards (en)
- Při nutričním hodnocení potravinářských surovin a výrobků je nutné stanovit nutričně významné složky potravin s použitím objektivních metod akceptovaných EU.Projekt zahrnuje: -vypracování metod na stanovení biotinu, vitaminu B 12,kyseliny pantotenové a kyseliny listové, -modernizaci stávajících metod pro stanovení vitaminů B1,B2 a B6,niacinu,cholesterolu,vlákniny a jódu -harmonizaci metod pro stanovení vitaminů s metodami a předpisy EU.
|
Title
| - Development and application of analytical methods for food nutritional evaluation and their harmonization with EU standards. (en)
- Vývoj a aplikace analytických metod pro nutriční hodnocení potravin a jejich harmonizace s metodami EU
|
skos:notation
| |
http://linked.open...avai/cep/aktivita
| |
http://linked.open...kovaStatniPodpora
| |
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
| |
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
| |
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
| |
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
| |
http://linked.open...hodnoceniProjektu
| |
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
| |
http://linked.open...inujicichPrijemcu
| |
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
| |
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
| |
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
| |
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
| |
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
| |
http://linked.open...atUdajeProjZameru
| |
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
| |
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
| |
http://linked.open...jektu+dodavatelem
| - Výsleky jsou užitečné zejména metody pro stanovení jódu, vitaminu B1, B2, B6 a niacínu. (cs)
|
http://linked.open...tniCyklusProjektu
| |
is http://linked.open...vavai/cep/projekt
of | |