About: Development and application of analytical methods for food nutritional evaluation and their harmonization with EU standards.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The nutritional evaluation of food raw materials and food products requires the determination of food components applying objective analytical methods accepted by EU. The project contains -development of the analytical procedures for vitamin B12, panthotenic acid and folic acid determinations -modernization of up to now used methods for vitamines B1,B2,B6, niacine, cholesterol, gluten, lactose, fiber, fatty acids and iodine determinations -harmonization of the methods for vitamine determination with EU standards (en)
  • Při nutričním hodnocení potravinářských surovin a výrobků je nutné stanovit nutričně významné složky potravin s použitím objektivních metod akceptovaných EU.Projekt zahrnuje: -vypracování metod na stanovení biotinu, vitaminu B 12,kyseliny pantotenové a kyseliny listové, -modernizaci stávajících metod pro stanovení vitaminů B1,B2 a B6,niacinu,cholesterolu,vlákniny a jódu -harmonizaci metod pro stanovení vitaminů s metodami a předpisy EU.
Title
  • Development and application of analytical methods for food nutritional evaluation and their harmonization with EU standards. (en)
  • Vývoj a aplikace analytických metod pro nutriční hodnocení potravin a jejich harmonizace s metodami EU
skos:notation
  • EP0960986254
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Výsleky jsou užitečné zejména metody pro stanovení jódu, vitaminu B1, B2, B6 a niacínu. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 82 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software