About: Research of application of high isostatic pressure for production of foods     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem navrhovaného projektu je na základě experimentů stanovit soubor poznatků o výši a době působení tlaku, druhu obalu, trvanlivosti, mikrobiální kvalitě a senzorické kvalitě pro vybrané potraviny tak, aby bylo možno sestavit technologický postup optimálního ošetření včetně HACCP plánu. Jde o to vytvořit dostatečné množství konkretních technologických podkladů využitelných pro ověření, zda a jak je možno technologii vysokotlakého ošetření použít pro danou potravinu. Rovněž jde o to, odzkoušet jednotlivé prvky technologického zařízení pro tlakové ošetřování, které tak budou připraveny pro nasazení na zařízení průmyslově použitelné pro výrobu vybraných kvalitních produktů. (cs)
  • The aim of the proposed project is to experimentally predict the collection of knowledge of optimum pressure, time and temperature for food processing by high pressure technology. The convenience of specific packaging material, shelf life, inactivation of microorganisms and enzymes are most important topics of the proposed research. The research has to enable the producer to predict the optimum values of parameters of the high pressure processing and to construct the HACCP plane. There is a need to create the knowledge base of technological and other information for high pressure processing of foods which will be prepared for future industrial use. The proposed research project should also provide the results in area of testing of new parts of high pressure equipment (control system of compression, decompression) and temperature control which can be later used for building of pressures of industrial capacity. (en)
Title
  • Výzkum aplikací velmi vysokého isostatického tlaku k výrobě potravin (cs)
  • Research of application of high isostatic pressure for production of foods (en)
http://linked.open...avai/druh-souteze
http://linked.open...domain/vavai/faze
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
http://linked.open...i/hlavni-ucastnik
http://linked.open...vavai/id-aktivity
http://linked.open.../vavai/id-souteze
http://linked.open...n/vavai/kategorie
http://linked.open...vai/klicova-slova
  • high pressure (en)
http://linked.open...nujicich-prijemcu
http://linked.open...avai/poskytovatel
http://linked.open...ai/statni-podpora
http://linked.open...vavai/typProjektu
http://linked.open...ai/uznane-naklady
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
http://linked.open...ku-zverejnovanych
is http://linked.open...ain/vavai/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software