Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Při nutričním hodnocení potravinářských surovin a výrobků je nutné stanovit nutričně významné složky potravin s použitím objektivních metod akceptovaných EU.Projekt zahrnuje: -vypracování metod na stanovení biotinu, vitaminu B 12,kyseliny pantotenové a kyseliny listové, -modernizaci stávajících metod pro stanovení vitaminů B1,B2 a B6,niacinu,cholesterolu,vlákniny a jódu -harmonizaci metod pro stanovení vitaminů s metodami a předpisy EU. (cs)
- The nutritional evaluation of food raw materials and food products requires the determination of food components applying objective analytical methods accepted by EU. The project contains -development of the analytical procedures for vitamin B12, panthotenic acid and folic acid determinations -modernization of up to now used methods for vitamines B1,B2,B6, niacine, cholesterol, gluten, lactose, fiber, fatty acids and iodine determinations -harmonization of the methods for vitamine determination with EU standards (en)
|
Title
| - Vývoj a aplikace analytických metod pro nutriční hodnocení potravin a jejich harmonizace s metodami EU (cs)
- Development and application of analytical methods for food nutritional evaluation and their harmonization with EU standards. (en)
|
http://linked.open...avai/druh-souteze
| |
http://linked.open...domain/vavai/faze
| |
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
| |
http://linked.open...i/hlavni-ucastnik
| |
http://linked.open...vavai/id-aktivity
| |
http://linked.open.../vavai/id-souteze
| |
http://linked.open...n/vavai/kategorie
| |
http://linked.open...nujicich-prijemcu
| |
http://linked.open...avai/poskytovatel
| |
http://linked.open...ai/statni-podpora
| |
http://linked.open...vavai/typProjektu
| |
http://linked.open...ai/uznane-naklady
| |
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
| |
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
| |
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
| |
http://linked.open...ku-zverejnovanych
| |
is http://linked.open...ain/vavai/projekt
of | |