Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - *According to gained experience from market analysis and from clients requirements on innovation of parameters and quality of machines and also according to the experience with innovative piecework the company approach to the significant step in its history. To the intent of developing the prototypes of continuous buttermaking machine and launch these products on the domestic market and to the countries of former east block of Europe. Main goal of project is to develop new type of continuous buttermaking machine of performance of 1000 kg and 2000 kg of butter per hour which will satisfy the most demanding parameters of clients and which could be confront able with competitive machines on the market.The project will be realized with the cooperation with these partners: Vysoká škola chemicko technologická Praha, Ústav technologie mléka a tuků, ELKO Elektro, s.r.o., Krucemburk and Ing. Švanda (the specialist-constructor), IPU engineering Praha and SZZPLS Praha - Řepy. (en)
- *Dle získaných zkušeností z rozboru trhu a požadavků zákazníků na zlepšení parametrů a kvality strojů vyráběných společností a na základě zkušeností se zakázkovou výrobou, společnost přistoupila k významnému kroku ve své historii. K záměru vyvinout novou řadu zmáselňovačů a uvést tyto výrobky na tuzemský trh a do zemí bývalého východního bloku s možností uplatnění na trzích západní Evropy.Hlavním cílem předkládaného projektu je vyvinout nový typ kontinuálního zmáselňovače o výkonu 1000 kg a 2000 kg másla za hodinu vyhovující nejnáročnějším technickým parametrům a srovnatelným s konkurenčními zařízeními zahraničních výrobců. Projekt bude realizován ve spolupráci s partnery: Vysoká škola chemicko-technologickou Praha, Ústav technologie mléka a tuků, dále Ing. Václav Švanda, firma ELKO Elektro, s.r.o., Krucemburk, IPU engineering Praha a SZZPLS Praha Řepy. (cs)
|
Title
| - *Research and development of new kind of butter machine with innovative technical and utility characteristics (en)
- *Výzkum a vývoj nového typu zmáselňovačů se zlepšenými technicko-užitnými vlastnostmi (cs)
|
http://linked.open...vai/cislo-smlouvy
| |
http://linked.open...avai/druh-souteze
| |
http://linked.open...domain/vavai/faze
| |
http://linked.open...vavai/hlavni-obor
| |
http://linked.open...vai/vedlejsi-obor
| |
http://linked.open...i/hlavni-ucastnik
| |
http://linked.open...vavai/id-aktivity
| |
http://linked.open.../vavai/id-souteze
| |
http://linked.open...n/vavai/kategorie
| |
http://linked.open...vai/klicova-slova
| - continuous buttermaking machine with the performance of 1000 kg and 2000 kg of butter per hour; over pressing device; separating roll; kneader; shortening of production process; automatic dosage of water into butter; controlling panel; allow adding ingr… (en)
|
http://linked.open...avai/konec-reseni
| |
http://linked.open...nujicich-prijemcu
| |
http://linked.open...avai/poskytovatel
| |
http://linked.open...avai/start-reseni
| |
http://linked.open...ai/statni-podpora
| |
http://linked.open...vavai/typProjektu
| |
http://linked.open...ai/uznane-naklady
| |
http://linked.open...ai/pocet-prijemcu
| |
http://linked.open...cet-spoluprijemcu
| |
http://linked.open...ai/pocet-vysledku
| |
http://linked.open...ku-zverejnovanych
| |
is http://linked.open...ain/vavai/projekt
of | |