Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Tomato broccoli mixture with prolonged shelf life e.g. by high pressure pasteurisation containing at least 55 % tomato juice or pulp and 15 up 45 % w/w broccoli juice or pulp with modified pH value by citrus juice to 4.2 and salted of sweetened. The above mixture can be combined with also some additive of oil or fat. (en)
- Rajčatovo-brokolicová směs s prodlouženou trvanlivostí, zejména po vysokotlaké pasteraci, vyznačující se tím, že jako základ obsahuje nejméně 55 % hmotnostních rajčatové šťávy a/nebo dřeně, dále 15 až 45 % hmotnostních brokolicové za studena lisované šťávy a/nebo dřeně, přičemž přídavek citrusové šťávy upraví hodnotu pH směsi kolem 4,2 a dále je směs případně osolena a/nebo oslazena. Rajčatovo-brokolicová směs podle odstavce 1, vyznačující se tím, že do směsi je použita rajčatová šťáva a/nebo dřeň, při jejímž zpracování bylo použito oleje a/nebo tuku.
- Rajčatovo-brokolicová směs s prodlouženou trvanlivostí, zejména po vysokotlaké pasteraci, vyznačující se tím, že jako základ obsahuje nejméně 55 % hmotnostních rajčatové šťávy a/nebo dřeně, dále 15 až 45 % hmotnostních brokolicové za studena lisované šťávy a/nebo dřeně, přičemž přídavek citrusové šťávy upraví hodnotu pH směsi kolem 4,2 a dále je směs případně osolena a/nebo oslazena. Rajčatovo-brokolicová směs podle odstavce 1, vyznačující se tím, že do směsi je použita rajčatová šťáva a/nebo dřeň, při jejímž zpracování bylo použito oleje a/nebo tuku. (cs)
|
Title
| - Rajčatovo-brokolicová směs
- Rajčatovo-brokolicová směs (cs)
- Tomato-broccoli mixture (en)
|
skos:prefLabel
| - Rajčatovo-brokolicová směs
- Rajčatovo-brokolicová směs (cs)
- Tomato-broccoli mixture (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/07:9P000435!RIV09-MZE-00027022
|
http://linked.open...tracePatentuVzoru
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| - CZ17659 U1( PUV 2007-18858)
|
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/07:9P000435
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - tomato; mixture; broccoli (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Houška, Milan
- Strohalm, Jan
- Průchová, Jiřina
- Holasová, Marie
- Paulíčková, Ivana
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |