About: Využití technických norem při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Příspěvek se zabývá možností podpory řídících činností pomocí technických norem v českých ubytovacích a stravovacích zařízeních. Jsou zde porovnány a diskutovány technické normy ISO 9001 - Systémy managementu jakosti, ISO 22 000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin a ISO 18 513 - Služby cestovního ruchu - Hotely a ostatní turistická zařízení - terminologie, a dále pak předpis HACCP - Systém kritických bodů. V závěru práce je pak navržena originální cesta řešení dané problematiky.
  • Příspěvek se zabývá možností podpory řídících činností pomocí technických norem v českých ubytovacích a stravovacích zařízeních. Jsou zde porovnány a diskutovány technické normy ISO 9001 - Systémy managementu jakosti, ISO 22 000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin a ISO 18 513 - Služby cestovního ruchu - Hotely a ostatní turistická zařízení - terminologie, a dále pak předpis HACCP - Systém kritických bodů. V závěru práce je pak navržena originální cesta řešení dané problematiky. (cs)
  • This article deals with using technical standard for hotel management in Czech republic. It compares technical standard as a ISO 9001 - Quality management systém, ISO 22 000 - international standard specifies the requirements for a food safety management system, ISO 18 513 - Hotels and other turistic accomodation - terminology, and HACCP - Hazard analysis and critical control point. At the end a new unique solution is suggested. (en)
Title
  • Využití technických norem při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení
  • Využití technických norem při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení (cs)
  • Technical standard in hotel management. (en)
skos:prefLabel
  • Využití technických norem při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení
  • Využití technických norem při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení (cs)
  • Technical standard in hotel management. (en)
skos:notation
  • RIV/70883521:28120/08:63507567!RIV09-MSM-28120___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 404829
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/70883521:28120/08:63507567
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • ISO 9001; ISO 22 000; ISO 18513; HACCP; process management; process; service; quality management system; customer satisfaction (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [96BE51EC565A]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Zlín, UTB
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Zlín
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Studentská vědecká a odborná činnost
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Šulová, Dagmar
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7318-709-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 28120
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software