Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Cílem studie bylo srovnat organoleptické vlastnosti tavených analogů.
- Cílem studie bylo srovnat organoleptické vlastnosti tavených analogů. (cs)
- This work deal with the influence of the addition of selected vegetable oils on the sensory quality of model samples of processed cheese analogues. The seven-point hedonic scale was used for sensory evaluation of appearance and colour, gloss, texture and taste and aroma (flavour) of samples. The intensity of selected descriptors expressing off-flavour (e.g. sour, oily, bitter, salty, cheesy and others) were then evaluated using profile test. The addition of vegetable oil significantly (P<0,05) influenced sensory properties of processed cheese analogues, especially taste and aroma. (en)
|
Title
| - Sensory evaluation of processed cheese analogues (en)
- Senzorické hodnocení tavených sýrových analogů
- Senzorické hodnocení tavených sýrových analogů (cs)
|
skos:prefLabel
| - Sensory evaluation of processed cheese analogues (en)
- Senzorické hodnocení tavených sýrových analogů
- Senzorické hodnocení tavených sýrových analogů (cs)
|
skos:notation
| - RIV/70883521:28110/14:43871681!RIV15-MSM-28110___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/70883521:28110/14:43871681
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - sensory quality; flavour; processed cheese analogues (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník příspěvků z XVI. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Buňka, František
- Vítová, Eva
- Sůkalová, Kateřina
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |