Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The paper discusses the aromatic substances of natural origin, their composition, industrial obtaining and subsequent technological use in original not chemically modified form. This is a complex compound that make up characteristic aroma of certain kind of processed material, especially fruits and fruit juices. (en)
- V příspěvku je pojednáno o aromatických látkách přírodního původu, jejich složení, průmyslovému získávání a následnému technologickému využití v původní, chemicky nemodifikované formě. Jedná se zde o komplex sloučenin, které tvoří charakteristické aroma určitého druhu zpracovávané suroviny, zejména ovoce a ovocných šťáv.
- V příspěvku je pojednáno o aromatických látkách přírodního původu, jejich složení, průmyslovému získávání a následnému technologickému využití v původní, chemicky nemodifikované formě. Jedná se zde o komplex sloučenin, které tvoří charakteristické aroma určitého druhu zpracovávané suroviny, zejména ovoce a ovocných šťáv. (cs)
|
Title
| - Natural flavor as a valuable material (en)
- Přírodní aroma jako cenná surovina
- Přírodní aroma jako cenná surovina (cs)
|
skos:prefLabel
| - Natural flavor as a valuable material (en)
- Přírodní aroma jako cenná surovina
- Přírodní aroma jako cenná surovina (cs)
|
skos:notation
| - RIV/70883521:28110/12:43869339!RIV13-MSM-28110___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/70883521:28110/12:43869339
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Natural flavoring, concentrate of aromatic compounds, acquisition, composition, characterization, technological use (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník přednášek Biologické a nutriční hodnoty potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Fišera, Miroslav
- Valášek, Pavel
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Ing. Václav Helán - 2 THETA
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |