About: HODNOCENÍ VÝTĚŽNOSTI U VYBRANÝCH DRUHŮ ZVĚŘINY     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The experimental work was based on monitoring of the yield in selected types of venison. Specifically, the yield was detected in roebuck, deer and wild boars. There were identified and evaluated: total weight, weight of fleshy shares (shoulders, legs, back, neck, tenderloin), weight of bones, leather, venison trimmings (share of meaty ribs) and the proportion of notprocessable parts - waste. (en)
  • V experimentální práci byla sledována výtěžnost masa u vybraných druhů zvěřiny. Konkrétně byla zjišťována výtěžnost u zvěřiny srnčí a to u 50 kusů, jelenní 12 kusů a 11 kusů divokých prasat. Zjišťována a vyhodnocována byla celková váha, hmotnost kůže, plece, kýty, hřbetu, krku, svíčkové a zvěřinových ořezů (masité podíly z žeber). Zvěřina v experimentu pocházela z volné přírody a byla vykoupena specializovanou zpracovatelskou firmou. Z kusu ulovené zvěřiny byla po zvážení sejmuta kůže. Kus byl dále rozbourán na jednotlivé partie s kostí, které byly taktéž zváženy. Tyto partie byly následně vykostěny. Byla zjišťována váha kostí a jednotlivých svalových částí.
  • V experimentální práci byla sledována výtěžnost masa u vybraných druhů zvěřiny. Konkrétně byla zjišťována výtěžnost u zvěřiny srnčí a to u 50 kusů, jelenní 12 kusů a 11 kusů divokých prasat. Zjišťována a vyhodnocována byla celková váha, hmotnost kůže, plece, kýty, hřbetu, krku, svíčkové a zvěřinových ořezů (masité podíly z žeber). Zvěřina v experimentu pocházela z volné přírody a byla vykoupena specializovanou zpracovatelskou firmou. Z kusu ulovené zvěřiny byla po zvážení sejmuta kůže. Kus byl dále rozbourán na jednotlivé partie s kostí, které byly taktéž zváženy. Tyto partie byly následně vykostěny. Byla zjišťována váha kostí a jednotlivých svalových částí. (cs)
Title
  • HODNOCENÍ VÝTĚŽNOSTI U VYBRANÝCH DRUHŮ ZVĚŘINY
  • HODNOCENÍ VÝTĚŽNOSTI U VYBRANÝCH DRUHŮ ZVĚŘINY (cs)
  • EVALUATION OF MEAT YIELD IN SELECTED SPECIES OF VENISON (en)
skos:prefLabel
  • HODNOCENÍ VÝTĚŽNOSTI U VYBRANÝCH DRUHŮ ZVĚŘINY
  • HODNOCENÍ VÝTĚŽNOSTI U VYBRANÝCH DRUHŮ ZVĚŘINY (cs)
  • EVALUATION OF MEAT YIELD IN SELECTED SPECIES OF VENISON (en)
skos:notation
  • RIV/70883521:28110/10:63510024!RIV11-MSM-28110___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • V
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 261986
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/70883521:28110/10:63510024
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • venison; meat yield (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [CCDA559512D2]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník XXXVI. Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin %22Ingrovy dny%22
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Gál, Robert
  • Pich, Tomáš
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7375-384-9
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 28110
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software