About: Vliv fortifikace syrovátky a mléčného permeátu vybranými nutriety na výtěžnost kyseliny mléčné     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • This work is focused on the investigation of the fortification effect of whey or milk permeate as substrates for fermentation and subsequent preparation of lactic acid. The results show significant importance of the fortification procedure on lactic acid production. (en)
  • Tato práce popisuje vliv obohacení fermentačního substrátu sladké syrovátky a mléčného permeátu živinami na bázi peptonu a kvasničního extraktu na výtěznost zíkávání kyseliny mléčné. Výsledku ukazují zásadní pozitivní účinek přídavku nutrientů do fermentačního substrátu.
  • Tato práce popisuje vliv obohacení fermentačního substrátu sladké syrovátky a mléčného permeátu živinami na bázi peptonu a kvasničního extraktu na výtěznost zíkávání kyseliny mléčné. Výsledku ukazují zásadní pozitivní účinek přídavku nutrientů do fermentačního substrátu. (cs)
Title
  • Vliv fortifikace syrovátky a mléčného permeátu vybranými nutriety na výtěžnost kyseliny mléčné
  • Vliv fortifikace syrovátky a mléčného permeátu vybranými nutriety na výtěžnost kyseliny mléčné (cs)
  • Fortification effect of whey and milk permeate with selected nutrient on efficiency of lactic acid production (en)
skos:prefLabel
  • Vliv fortifikace syrovátky a mléčného permeátu vybranými nutriety na výtěžnost kyseliny mléčné
  • Vliv fortifikace syrovátky a mléčného permeátu vybranými nutriety na výtěžnost kyseliny mléčné (cs)
  • Fortification effect of whey and milk permeate with selected nutrient on efficiency of lactic acid production (en)
skos:notation
  • RIV/70883521:28110/10:63509406!RIV11-MSM-28110___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B08071)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 121
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 296037
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/70883521:28110/10:63509406
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fortification; whey; permeate; fermantation; lactic acid (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [73D4205314A7]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Mlékařské listy - Zpravodaj
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Drbohlav, Jan
  • Nehyba, Antonín
  • Sedlařík, Vladimír
  • Šalaková, Alexandra
  • Binder, Miroslav
issn
  • 1212-950X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 28110
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software