About: Protective edible coatings from natural polymers on sausage     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The work deals with utilisation of starch-protein hydrolysate of amaranth flour for preparation of protective coatings on sausage. Weight loses in dependence of storage time of reference samples (without coating) and test samples (with coating) were monitored. Results of test samples coated wit starch-protein solution without adding of plasticiser are graphically presented. Weight loses of coated samples were smaller compared to reference samples (without coating). The textural properties of coated samples were better compared to the reference ones.
  • The work deals with utilisation of starch-protein hydrolysate of amaranth flour for preparation of protective coatings on sausage. Weight loses in dependence of storage time of reference samples (without coating) and test samples (with coating) were monitored. Results of test samples coated wit starch-protein solution without adding of plasticiser are graphically presented. Weight loses of coated samples were smaller compared to reference samples (without coating). The textural properties of coated samples were better compared to the reference ones. (en)
  • Příspěvek se zabývá využitím roztoku škrobo-proteinového hydrolysátu amarantové mouky ke tvorbě ochranných povlaků na měkký salám. Sledovaly se hmotnostní ztráty vzorků měkkého salámu bez ochranného povlaku a s ochranným povlakem. Jsou presentovány grafické závislosti úbytku hmotností zkušebních vzorků ošetřených povlaky bez přídavku plastifikátoru. Výsledky potvrdily, že hmotnostní úbytky vzorků salámu s ochranným povlakem byly nižší, než u vzorků bez ochranného povlaku. Rovněž sensorické vlastnosti vzorků s povlaky byly lepší. (cs)
Title
  • Protective edible coatings from natural polymers on sausage
  • Ochranné jedlé povlaky z přírodních polymerů na měkký salám (cs)
  • Protective edible coatings from natural polymers on sausage (en)
skos:prefLabel
  • Protective edible coatings from natural polymers on sausage
  • Ochranné jedlé povlaky z přírodních polymerů na měkký salám (cs)
  • Protective edible coatings from natural polymers on sausage (en)
skos:notation
  • RIV/70883521:28110/08:63507264!RIV09-MSM-28110___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM7088352102)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 390624
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/70883521:28110/08:63507264
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • sausage; barrier properties; coating; sensory characteristics (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0277066A5D54]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • CHISA 2008
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Janáčová, Dagmar
  • Kolomazník, Karel
  • Mokrejš, Pavel
  • Vašek, Vladimír
  • Langmaier, Ferdinand
  • Mládek, Milan
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Český svaz vědeckotechnologických společností
https://schema.org/isbn
  • 978-80-02-02052-3
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 28110
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software