Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Vliv sterilace na jakost tavených sýrů
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
The paper deals with the effect of sterilization on processed cheese quality.
(en)
Článek se zabývá vlivem sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů.
Článek se zabývá vlivem sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů.
(cs)
Title
Vliv sterilace na jakost tavených sýrů
Vliv sterilace na jakost tavených sýrů
(cs)
The effect of sterilization on processed cheese quality
(en)
skos:prefLabel
Vliv sterilace na jakost tavených sýrů
Vliv sterilace na jakost tavených sýrů
(cs)
The effect of sterilization on processed cheese quality
(en)
skos:notation
RIV/70883521:28110/06:63504529!RIV07-MSM-28110___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
105-110
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM7088352101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2007
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Družbíková, Helena
Valášek, Pavel
Hrabě, Jan
Buňka, František
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně / Fakulta technologická
http://linked.open...dnocenehoVysledku
506798
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/70883521:28110/06:63504529
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
processed cheese; sterilization; quality
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
quality
sterilization
processed cheese
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[B1DCB3E4C68A]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Bzenec
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Konzervárenské dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2006
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Buňka, František
Hrabě, Jan
Valášek, Pavel
Kadidlová, Helena
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Multifunctional Composite Systems Based on Natural and Synthetic Polymers
number of pages
5
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
VOŠ, SOŠ a SOU Bzenec, ÚPI FT UTB
https://schema.org/isbn
80-7318-506-7
http://localhost/t...ganizacniJednotka
28110
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 49 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software