About: Průběh tuhnutí a vývoj hydratačního tepla vybraných sádrových výrobků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Calorimetric measurements of hydration heat of three different gypsum types produced in Czech Republic were performed using the isothermal heat flow calorimeter KC01. Calorimetric results are compared with setting times of gypsum measured according to ČSN 72 2301. (en)
  • V článku jsou prezentována kalorimetrická měření hydratačního tepla tří typů sádrových pojiv, jejichž základem je beta-hemihydrát CaSO4 a jsou vyrobena v ČR. Vývoj hydratačního tepla byl sledován pomocí kalorimetru KC 01. Výsledky získané pomocí kalorimetrických měření jsou porovnány s výsledky průběhu tuhnutí sádrové kaše, resp. určení počátku a konce tuhnutí, podle ČSN 72 2301.
  • V článku jsou prezentována kalorimetrická měření hydratačního tepla tří typů sádrových pojiv, jejichž základem je beta-hemihydrát CaSO4 a jsou vyrobena v ČR. Vývoj hydratačního tepla byl sledován pomocí kalorimetru KC 01. Výsledky získané pomocí kalorimetrických měření jsou porovnány s výsledky průběhu tuhnutí sádrové kaše, resp. určení počátku a konce tuhnutí, podle ČSN 72 2301. (cs)
Title
  • Průběh tuhnutí a vývoj hydratačního tepla vybraných sádrových výrobků
  • Setting Time and Evolution of Hydration Heat of Selected Gypsum Products (en)
  • Průběh tuhnutí a vývoj hydratačního tepla vybraných sádrových výrobků (cs)
skos:prefLabel
  • Průběh tuhnutí a vývoj hydratačního tepla vybraných sádrových výrobků
  • Setting Time and Evolution of Hydration Heat of Selected Gypsum Products (en)
  • Průběh tuhnutí a vývoj hydratačního tepla vybraných sádrových výrobků (cs)
skos:notation
  • RIV/68407700:21110/07:01130226!RIV08-MPO-21110___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 27;30
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(FT-TA3/005)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 445722
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/68407700:21110/07:01130226
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Gypsum; Hydration Heat; Setting Time (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [AF8E1EDA7FF8]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Medlov
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Pardubice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • 29. Mezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Tesárek, Pavel
  • Černý, Robert
  • Tydlitát, Vratislav
  • Mňahončáková, Eva
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita Pardubice
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7194-957-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 21110
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 82 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software