About: Konzervace potravin pomocí vysokých tlaků.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • New technology of a sterilization of foods under high hydrostatic pressure has been tested, Coliform bacteria in a vegetable juice have been inactivated under pressure 450MPa in the course of 10 minutes. A coagulation of yolks started under pressure above 300MPa. (en)
  • V příspěvku je testována nová technologie sterilizace potravin pomocí vysokého hydrostatického tlaku.
Title
  • Konzervace potravin pomocí vysokých tlaků.
  • Konzervace potravin pomocí vysokých tlaků. (cs)
  • Preservation of foods by high hydrostatic pressure. (en)
skos:prefLabel
  • Konzervace potravin pomocí vysokých tlaků.
  • Konzervace potravin pomocí vysokých tlaků. (cs)
  • Preservation of foods by high hydrostatic pressure. (en)
skos:notation
  • RIV/68378271:_____/02:02030144!RIV/2004/AV0/A02004/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 533;536
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(EP9026), Z(AV0Z1010914)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 651095
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/68378271:_____/02:02030144
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • preservation of foods; coagulation of proteins; high pressure (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [96AA67F15343]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Plzeň [CZ]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Plzeň
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvků na 14. konferenci českých a slovenských fyziků.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Houška, M.
  • Kamarád, Jiří
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Západočeská univerzita v Plzni
https://schema.org/isbn
  • 80-7082-907-9
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software