About: On diversity and work/life balance in the workplace with the Ministry of Labour and Social Affairs and Linet company. A press     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Na tiskové konferenci byl představen projekt Metodika řízení diverzity a slaďování pracovního a soukromého života na pracovišti, který je řešen v Sociologickém ústavu AV ČR, v.v s finanční podporou Technologické agentury ČR. Pilotní ověření metodiky, které v tomto roce probíhá na Ministerstvu práce a sociálních věcí a ve firmě Linet jsme představili společně se zástupci těchto organizací. Zodpověděli jsme také otázky: Co se rozumí diverzitou na pracovišti a jaké zde může přinášet výhody? Jak mohou zaměstnavatelé podpořit zaměstnance při slaďování práce a rodiny?
  • Na tiskové konferenci byl představen projekt Metodika řízení diverzity a slaďování pracovního a soukromého života na pracovišti, který je řešen v Sociologickém ústavu AV ČR, v.v s finanční podporou Technologické agentury ČR. Pilotní ověření metodiky, které v tomto roce probíhá na Ministerstvu práce a sociálních věcí a ve firmě Linet jsme představili společně se zástupci těchto organizací. Zodpověděli jsme také otázky: Co se rozumí diverzitou na pracovišti a jaké zde může přinášet výhody? Jak mohou zaměstnavatelé podpořit zaměstnance při slaďování práce a rodiny? (cs)
  • Project Methodology of diversity and work/life balance at the workplace which is carried out at the Institute of Sociology CAS with financial support of the Technological Agency of the CR has been presented at the press conference. The pilot verification of the methodology, which this year takes place at the Ministry of Labour and Social Affairs and in the company Linet was presented together with the representatives of these organizations. We also answered the questions: What does diversity in the workplace mean and what benefits can bring here? How can employers support employees in reconciling work and family? (en)
Title
  • On diversity and work/life balance in the workplace with the Ministry of Labour and Social Affairs and Linet company. A press (en)
  • O rozmanitosti a slaďování pracovního a soukromého života na pracovišti s MPSV a Linet, spol. s r.o. Tisková konference
  • O rozmanitosti a slaďování pracovního a soukromého života na pracovišti s MPSV a Linet, spol. s r.o. Tisková konference (cs)
skos:prefLabel
  • On diversity and work/life balance in the workplace with the Ministry of Labour and Social Affairs and Linet company. A press (en)
  • O rozmanitosti a slaďování pracovního a soukromého života na pracovišti s MPSV a Linet, spol. s r.o. Tisková konference
  • O rozmanitosti a slaďování pracovního a soukromého života na pracovišti s MPSV a Linet, spol. s r.o. Tisková konference (cs)
skos:notation
  • RIV/68378025:_____/14:00441572!RIV15-TA0-68378025
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I, P(TD020134)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 33511
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/68378025:_____/14:00441572
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • diversity; work-life balance; gender (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [1A61B5FEE249]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/statKonaniAkce
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Křížková, Alena
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/ukonceniAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software