About: Mikrofluidní analyzátor výbušnin pro laboratorní podmínky     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Functional sample works on mikrofluids principle. The analyzer is designed for trace analysis of explosives on the surface of objects, persons, clothes and soil. For the analysis of explosives in air containing enrichment aerosol analyzer unit that continuously captures and prekoncentruje gases, vapors and aerosols in the aerosol of liquid explosives. The various types of explosives are separated, irradiated in UV mikroreaktor and then are signs by chemiluminescs detector. Microfluidic explosives analyzer is equipped with control and evaluation unit, which provides for using a specially developed software to communicate between different elements of the report and evaluation of measured data. The analyzer is selective for explosives contain nitrogen compounds where the nitrogen molecule bound oxygen. It is also applicable for the analysis of macroscopic particles and smears unknown substance on the content of explosives, including substances containing inorganic compounds. (en)
  • Funkční vzorek pracuje na mikrofluidním principu. Analyzátor je určen ke stopové analýze výbušnin na povrchu předmětů, osob, oblečení a půdy. Pro analýzu výbušnin v ovzduší analyzátor obsahuje obohacovací aerosolovou jednotku, která kontinuálně zachycuje a prekoncentruje plyny, páry a aerosoly výbušnin v aerosolu kapaliny. Jednotlivé druhy výbušnin jsou separovány, ozařovány v UV mikroreaktoru a poté jsou detegovány chemiluminescenčním detektorem. Mikrofluidní analyzátor výbušnin je vybaven řídící a vyhodnocovací jednotkou, která zabezpečuje pomocí speciálně vyvinutého software vzájemnou komunikaci mezi jednotlivými prvky sestavy a vyhodnocení naměřených dat, tj. identifikaci a určení jednotlivých druhů výbušnin v analyzovaných vzorcích. Analyzátor je selektivní na výbušniny obsahující sloučeniny dusíku kde je na molekule dusíku vázán kyslík. Je použitelný i při analýze stěrů i makroskopických částeček neznámé látky na obsah výbušnin, včetně látek obsahujících anorganické sloučeniny.
  • Funkční vzorek pracuje na mikrofluidním principu. Analyzátor je určen ke stopové analýze výbušnin na povrchu předmětů, osob, oblečení a půdy. Pro analýzu výbušnin v ovzduší analyzátor obsahuje obohacovací aerosolovou jednotku, která kontinuálně zachycuje a prekoncentruje plyny, páry a aerosoly výbušnin v aerosolu kapaliny. Jednotlivé druhy výbušnin jsou separovány, ozařovány v UV mikroreaktoru a poté jsou detegovány chemiluminescenčním detektorem. Mikrofluidní analyzátor výbušnin je vybaven řídící a vyhodnocovací jednotkou, která zabezpečuje pomocí speciálně vyvinutého software vzájemnou komunikaci mezi jednotlivými prvky sestavy a vyhodnocení naměřených dat, tj. identifikaci a určení jednotlivých druhů výbušnin v analyzovaných vzorcích. Analyzátor je selektivní na výbušniny obsahující sloučeniny dusíku kde je na molekule dusíku vázán kyslík. Je použitelný i při analýze stěrů i makroskopických částeček neznámé látky na obsah výbušnin, včetně látek obsahujících anorganické sloučeniny. (cs)
Title
  • Mikrofluidní analyzátor výbušnin pro laboratorní podmínky
  • Mikrofluidní analyzátor výbušnin pro laboratorní podmínky (cs)
  • Microfluidic analyzer of explosives for laboratory conditions (en)
skos:prefLabel
  • Mikrofluidní analyzátor výbušnin pro laboratorní podmínky
  • Mikrofluidní analyzátor výbušnin pro laboratorní podmínky (cs)
  • Microfluidic analyzer of explosives for laboratory conditions (en)
skos:notation
  • RIV/68081715:_____/11:00425227!RIV14-AV0-68081715
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(OVUOFEM200904), Z(AV0Z40310501)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Neuvádí se; výsledek je využíván příjemcem.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 212469
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/68081715:_____/11:00425227
http://linked.open...terniIdentifikace
  • G-UO-K106-KEL-LAB
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • microfluidic analyzer; explosive; selective (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [78992509E458]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Jedná se o kompaktní sestavu 3 základních prvků. Obsahuje také řídící a vyhodnocovací jednotku se speciálním softwarovým vybavením. Analyzátor může pracovat i v kontinuálním provozu.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Mikuška, Pavel
  • Večeřa, Zbyněk
  • Navrátil, J.
  • Bumbová, A.
  • Kellner, J.
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 35 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software