About: Reologické, senzorické a užitné vlastnosti šlehaných tuků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • 12 samples of whipped fat CERES SOFT were analysed. Statistically significant relationship were observed between various rheological (static yield value, apparent viscosity) and sensory data (hardness, spreadability, texture acceptance). (en)
  • Bylo analyzováno 12 vzorků šlehaného tuku CERES SOFT. Statisticky průkazné závislosti byly zjištěny mezi reologickými (statická mez toku, zdánlivá viskozita) a senzorickými charakteristikami (tvrdost při krájení nožem, roztíratelnost, přijatelnost textury). Texturu šlehaných tuků ovlivňuje především množství plynného dusíku a velikost bublin.
  • Bylo analyzováno 12 vzorků šlehaného tuku CERES SOFT. Statisticky průkazné závislosti byly zjištěny mezi reologickými (statická mez toku, zdánlivá viskozita) a senzorickými charakteristikami (tvrdost při krájení nožem, roztíratelnost, přijatelnost textury). Texturu šlehaných tuků ovlivňuje především množství plynného dusíku a velikost bublin. (cs)
Title
  • Reologické, senzorické a užitné vlastnosti šlehaných tuků
  • Rheological, sensory and used properties of whipped fats (en)
  • Reologické, senzorické a užitné vlastnosti šlehaných tuků (cs)
skos:prefLabel
  • Reologické, senzorické a užitné vlastnosti šlehaných tuků
  • Rheological, sensory and used properties of whipped fats (en)
  • Reologické, senzorické a užitné vlastnosti šlehaných tuků (cs)
skos:notation
  • RIV/67985874:_____/06:00053873!RIV07-AV0-67985874
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 44;50
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(IAA2060404), Z(AV0Z20600510)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 497225
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/67985874:_____/06:00053873
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • whipped fats; rheology; sensory properties; texture (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [55700CB51881]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Liptovský Ján
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Bratislava
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Zborník prednášok z XLIV. medzinárodnej konferencie z technológie a analytiky tukov
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pokorný, J.
  • Štern, Petr
  • Panovská, Z.
  • Šedivá, A.
  • Svoboda, Z.
  • Novák, B.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Palma-Tumys
https://schema.org/isbn
  • 80-86238-97-0
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software