About: Possibilities of training staff and his picture on the website / training in the field of catering services     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • This monograph deals with the issue concerning specialized education of employees in a hospitality industry in both formal and informal educational systems. Authors compares the level and quality of educational organizations that provide relevant qualifications within the educational services in a form of new educational programs. This monograph also deals with the issue regarding the development and diffusion of key competencies in various gastronomy areas. The essential goal of this study consists in a survey of contemporary level concerning the gastronomy education of employees including other possibilities for further education as well as proposals for development of curricular modifications within the specified education to increase the quality of educational standards. (en)
  • Cílem monografie je zmapování úrovně současného systému odborného vzdělávání zaměřeného na oblast gastronomických služeb v České republice a vyhodnocení poskytování a využívání vzdělávacích služeb prostřednictvím formálního a neformálního vzdělávání. Z hlediska odborného vzdělávání se monografie zaměřuje především na současné inovativní metody ve výuce vycházející z tvorby rámcových vzdělávacích programů a následně školních vzdělávacích programů, ve kterých jsou považovány za prioritní klíčové a odborné kompetence.
  • Cílem monografie je zmapování úrovně současného systému odborného vzdělávání zaměřeného na oblast gastronomických služeb v České republice a vyhodnocení poskytování a využívání vzdělávacích služeb prostřednictvím formálního a neformálního vzdělávání. Z hlediska odborného vzdělávání se monografie zaměřuje především na současné inovativní metody ve výuce vycházející z tvorby rámcových vzdělávacích programů a následně školních vzdělávacích programů, ve kterých jsou považovány za prioritní klíčové a odborné kompetence. (cs)
Title
  • Possibilities of training staff and his picture on the website / training in the field of catering services (en)
  • Možnosti odborného vzdělání pracovníků a jeho obraz na webových stránkách / Odborné vzdělávání v oblasti gastronomických služeb
  • Možnosti odborného vzdělání pracovníků a jeho obraz na webových stránkách / Odborné vzdělávání v oblasti gastronomických služeb (cs)
skos:prefLabel
  • Possibilities of training staff and his picture on the website / training in the field of catering services (en)
  • Možnosti odborného vzdělání pracovníků a jeho obraz na webových stránkách / Odborné vzdělávání v oblasti gastronomických služeb
  • Možnosti odborného vzdělání pracovníků a jeho obraz na webových stránkách / Odborné vzdělávání v oblasti gastronomických služeb (cs)
skos:notation
  • RIV/62690094:18440/13:50001631!RIV14-MSM-18440___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 89805
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62690094:18440/13:50001631
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • professional competence; services; gastronomy; innovation; website; professional education (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [AB8844A7A046]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
  • Didaktika, pedagogika,10
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Možnosti odborného vzdělání pracovníků a jeho obraz na webových stránkách / Odborné vzdělávání v oblasti gastronomických služeb
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Chromý, Jan
  • Kohoutková, Monika
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • ExtraSystem Praha
https://schema.org/isbn
  • 978-80-87570-13-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 18440
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software