About: Granulovaný Chezacarb aditivovaný kyselinou citrónovou     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Chezacarb obsahuje granulované aktivní saze o velikosti granulí do 2 mm. Granulovaný Chezacarb se odlišuje od běžného výrobku Chezacarb tím, že podíl počtu částic o velikosti do 0,7 mm činí nejvýše 5 % z celkového počtu částic. Granulovaný Chezacarb je většinou kulovitého tvaru, hladký, černé barvy, na omak suchý, nevykazující plasticitu. Granulovaný Chezacarb aditivovaný kyselinou citrónovou obsahuje na rozdíl od granulovaného Chezacarbu přídavek aditiva, kterým je kyselina citrónová. Granulovaný Chezacarb aditivovaný kyselinou citrónovou ve vodném prostředí uvolňuje kyselinu citrónovou, proto jsou jeho využití směrováno pro adsorpci v plynné fázi. Jedná se o adsorbent určený pro stacionární adsorbéry k čištění plynů od alkalických sloučenin například amoniaku.
  • Chezacarb obsahuje granulované aktivní saze o velikosti granulí do 2 mm. Granulovaný Chezacarb se odlišuje od běžného výrobku Chezacarb tím, že podíl počtu částic o velikosti do 0,7 mm činí nejvýše 5 % z celkového počtu částic. Granulovaný Chezacarb je většinou kulovitého tvaru, hladký, černé barvy, na omak suchý, nevykazující plasticitu. Granulovaný Chezacarb aditivovaný kyselinou citrónovou obsahuje na rozdíl od granulovaného Chezacarbu přídavek aditiva, kterým je kyselina citrónová. Granulovaný Chezacarb aditivovaný kyselinou citrónovou ve vodném prostředí uvolňuje kyselinu citrónovou, proto jsou jeho využití směrováno pro adsorpci v plynné fázi. Jedná se o adsorbent určený pro stacionární adsorbéry k čištění plynů od alkalických sloučenin například amoniaku. (cs)
  • Chezacarb contains granular activated carbon granules in the size of 2 mm. Granulated Chezacarb differs from the normal product Chezacarb that the proportion of particles of sizes up to 0.7 mm does not exceed 5 % of the total number of particles. Granulated Chezacarb is mostly spherical shape, smooth, black in colour, dry to the touch, showing no plasticity. Granulated Chezacarb additivaded by citric acid contains, unlike the granulated Chezacarb addition of additives, which is citric acid. Granulated Chezacarb additivaded by citric acid in aqueous medium releases citric acid, because of its use are directed to a gas phase adsorption. It is an adsorbent intended for stationary adsorbers for purification of gases from alkali compounds, for example ammonia. (en)
Title
  • Granulovaný Chezacarb aditivovaný kyselinou citrónovou
  • Granulovaný Chezacarb aditivovaný kyselinou citrónovou (cs)
  • Granulated Chezacarb additivaded by citric acid (en)
skos:prefLabel
  • Granulovaný Chezacarb aditivovaný kyselinou citrónovou
  • Granulovaný Chezacarb aditivovaný kyselinou citrónovou (cs)
  • Granulated Chezacarb additivaded by citric acid (en)
skos:notation
  • RIV/62243136:_____/13:MPO04FV!RIV14-MPO-62243136
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(FR-TI2/203)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Tento typ adsorbentu umožňuje rozšířit využití výrobku Chezacarb pro procesy adsorpce při čištění plynů od alkalických látek.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 76831
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62243136:_____/13:MPO04FV
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Granulovaný Chezacarb-citrónová
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • adsorbent, granulated carbon black (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [32C530B86D36]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Výhodou adsorbentu Chezacarb aditivovaného kyselinou citrónovou je možnost jeho využití ve stacionárních adsorbérech k adsorpci alkalických látek, například amoniaku, pro který má neaditivovaný granulovaný Chezacarb velmi nízkou adsorpčním kapacitu. Kyselina citrónová je na adsorpčním povrchu adsorbentu vázána jako pevná látka s minimální tenzí par. Adsorbent má teplotní omezení aplikace do 175 °C, při této teplotě nastává termický rozklad kyseliny citrónové.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Poslední, Walter
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 49 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software