Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Senzorické vlastnosti této skupiny masných výrobků jsou ovlivňovány nejen kořením a dalšími ochucovadly, ale dosti významně surovinovou skladbou, skladbou suroviny, technologickým zpracováním, obalovými materiály, uzením a v neposlední řadě trvanlivostí. Koření a extrakty koření v podstatě senzoricky výrobky standardizují a propůjčují jim zajímavý chuťový vjem, pro který je zákazník znovu rád koupí. Do mělněných masných výrobků se celosvětově používá většina známého koření a to především ve formě mleté, drcené, drhnuté nebo dokonce koření celé (především klobásy). Jelikož se konzumují většinou ohřívané, koření má možnost se v nich rozvinout a není třeba ho dávkovat v tak vysokém množství.
- Senzorické vlastnosti této skupiny masných výrobků jsou ovlivňovány nejen kořením a dalšími ochucovadly, ale dosti významně surovinovou skladbou, skladbou suroviny, technologickým zpracováním, obalovými materiály, uzením a v neposlední řadě trvanlivostí. Koření a extrakty koření v podstatě senzoricky výrobky standardizují a propůjčují jim zajímavý chuťový vjem, pro který je zákazník znovu rád koupí. Do mělněných masných výrobků se celosvětově používá většina známého koření a to především ve formě mleté, drcené, drhnuté nebo dokonce koření celé (především klobásy). Jelikož se konzumují většinou ohřívané, koření má možnost se v nich rozvinout a není třeba ho dávkovat v tak vysokém množství. (cs)
- Sensory characteristics of this group of meat products are influenced not only by spices and other flavourings, but ether by raw material composition, quality of raw material, processing technology, packaging materials, type of smoking, and not last by the shelf life. Spices and pice extracts standardize products after the sensory and give them an interesting taste perception for which the customer is happy to buy them again. Do grind meat products are most famous spices used worldweide, mainly in the formo f minced, crushed or even the whole spices (mainly in sausage). Because Theky are consumed mostly heated - spice opens and it may not be used in such high dosages. (en)
|
Title
| - Koření pro výrobu párků a klobás
- Koření pro výrobu párků a klobás (cs)
- Spices and other additives for sausages production (en)
|
skos:prefLabel
| - Koření pro výrobu párků a klobás
- Koření pro výrobu párků a klobás (cs)
- Spices and other additives for sausages production (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/14:43873134!RIV15-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/14:43873134
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Lemon Powder; Paprika; Coriander; Pepper; White Munich Sausage; Frankfurter Sausage; Vienna Sausage (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |