About: Co-extrusion process for comminuted meat products     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Co-extrusion process is a good alternative to a standard technology of small diameter comminuted meat products. The principle of the co-extrusion process is the ability of the sodium alginate to develop strong and elastic gels upon exposure to calcium cations. The new technology offers great diversity of applications for frankfurters, fresh and dry sausage products (smoked or with surface moulds). Higher productivity and lower production costs combine the advantages of the co-extrusion process. (en)
  • Jako vhodná alternativa ke klasické výrobě mělněných masných produktů o tenkém průměru, jejichž dílo se plní do střívek, se nabízí koextruzní technologie. Využívá vlastnosti alginátu sodného tvořit při styku s vápenatými ionty pevné a přitom pružné gely. Tato metoda lze použít k přípravě různých typů produktů - párků, výrobků k opékání i fermentovaných trvanlivých tyčinek uzených či zaplísněných. Dodavatelé technologií vyzdvihují zejména vyšší produktivitu a nižší výrobní náklady v porovnání k tradičním postupům.
  • Jako vhodná alternativa ke klasické výrobě mělněných masných produktů o tenkém průměru, jejichž dílo se plní do střívek, se nabízí koextruzní technologie. Využívá vlastnosti alginátu sodného tvořit při styku s vápenatými ionty pevné a přitom pružné gely. Tato metoda lze použít k přípravě různých typů produktů - párků, výrobků k opékání i fermentovaných trvanlivých tyčinek uzených či zaplísněných. Dodavatelé technologií vyzdvihují zejména vyšší produktivitu a nižší výrobní náklady v porovnání k tradičním postupům. (cs)
Title
  • Co-extrusion process for comminuted meat products (en)
  • Koextruzní technologie pro mělněné výrobky
  • Koextruzní technologie pro mělněné výrobky (cs)
skos:prefLabel
  • Co-extrusion process for comminuted meat products (en)
  • Koextruzní technologie pro mělněné výrobky
  • Koextruzní technologie pro mělněné výrobky (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/14:43872929!RIV15-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 2
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 24431
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/14:43872929
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • production costs; calcium ions; gel; Alginic acid (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E4302DFED8B5]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 25
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kameník, Josef
issn
  • 1210-4086
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software