About: Vliv vybraných technologických postupů na antioxidační kapacitu produktů z rajčat     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The work deals with the influence of storage, drying, pasteurization, sterilization and other types of heat processing, the influence of high pressure processing and high intensity pulsed electric field treatments, furthermore with the influence of freeze-drying, minimal mechanical processing of tomatoes and soaking on the content of main antioxidants and antioxidant capacity of tomatoes and tomato products. (en)
  • Práce pojednává o vlivu skladování, sušení, pasterace, sterilace a dalších postupů tepelného ošetření, o vlivu ošetření vysokým tlakem a vysoceintenzivním pulzním elektrickým polem, dále také o vlivu lyofilizace, minimálního mechanického zpracování rajčat a máčení rajčat v marinádě na obsah hlavních antioxidantů a antioxidační kapacitu rajčat a výrobků z nich.
  • Práce pojednává o vlivu skladování, sušení, pasterace, sterilace a dalších postupů tepelného ošetření, o vlivu ošetření vysokým tlakem a vysoceintenzivním pulzním elektrickým polem, dále také o vlivu lyofilizace, minimálního mechanického zpracování rajčat a máčení rajčat v marinádě na obsah hlavních antioxidantů a antioxidační kapacitu rajčat a výrobků z nich. (cs)
Title
  • Vliv vybraných technologických postupů na antioxidační kapacitu produktů z rajčat
  • Vliv vybraných technologických postupů na antioxidační kapacitu produktů z rajčat (cs)
  • The influence of selected technological procedures on the antioxidant capacity of tomato products (en)
skos:prefLabel
  • Vliv vybraných technologických postupů na antioxidační kapacitu produktů z rajčat
  • Vliv vybraných technologických postupů na antioxidační kapacitu produktů z rajčat (cs)
  • The influence of selected technological procedures on the antioxidant capacity of tomato products (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/13:43872451!RIV14-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 114841
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/13:43872451
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • tomato products; processing; antioxidant capacity (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C4D7A1733C8C]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek a posterů XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pokorná, Jana
  • Tauferová, Alexandra
  • Tremlová, Bohuslava
  • Ošťádalová, Martina
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-664-3
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software