Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The work deals with the influence of storage, drying, pasteurization, sterilization and other types of heat processing, the influence of high pressure processing and high intensity pulsed electric field treatments, furthermore with the influence of freeze-drying, minimal mechanical processing of tomatoes and soaking on the content of main antioxidants and antioxidant capacity of tomatoes and tomato products. (en)
- Práce pojednává o vlivu skladování, sušení, pasterace, sterilace a dalších postupů tepelného ošetření, o vlivu ošetření vysokým tlakem a vysoceintenzivním pulzním elektrickým polem, dále také o vlivu lyofilizace, minimálního mechanického zpracování rajčat a máčení rajčat v marinádě na obsah hlavních antioxidantů a antioxidační kapacitu rajčat a výrobků z nich.
- Práce pojednává o vlivu skladování, sušení, pasterace, sterilace a dalších postupů tepelného ošetření, o vlivu ošetření vysokým tlakem a vysoceintenzivním pulzním elektrickým polem, dále také o vlivu lyofilizace, minimálního mechanického zpracování rajčat a máčení rajčat v marinádě na obsah hlavních antioxidantů a antioxidační kapacitu rajčat a výrobků z nich. (cs)
|
Title
| - Vliv vybraných technologických postupů na antioxidační kapacitu produktů z rajčat
- Vliv vybraných technologických postupů na antioxidační kapacitu produktů z rajčat (cs)
- The influence of selected technological procedures on the antioxidant capacity of tomato products (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv vybraných technologických postupů na antioxidační kapacitu produktů z rajčat
- Vliv vybraných technologických postupů na antioxidační kapacitu produktů z rajčat (cs)
- The influence of selected technological procedures on the antioxidant capacity of tomato products (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/13:43872451!RIV14-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/13:43872451
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - tomato products; processing; antioxidant capacity (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník přednášek a posterů XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pokorná, Jana
- Tauferová, Alexandra
- Tremlová, Bohuslava
- Ošťádalová, Martina
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |