Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Legislativa EU vymezuje pojem %22masné výrobky%22 velmi obecně. Národní předpisy jednotlivých členských zemí podrobněji specifikují výrobkové skupiny a požadavky na použité suroviny i hotové produkty. Ve střední Evropě má takto velice propracovaný systém Rakousko. Masné výrobky v této zemi existují ve 3 základních třídách jakosti, každá obsahuje konkrétní produkty, základní surovinové složení i vybrané fyzikálně-chemické požadavky na hotové výrobky. Německý systém není tak podrobný, ale i ten formuluje nároky na maso a uzeniny lépe než současná česká vyhláška č. 326/2001 Sb.
- Legislativa EU vymezuje pojem %22masné výrobky%22 velmi obecně. Národní předpisy jednotlivých členských zemí podrobněji specifikují výrobkové skupiny a požadavky na použité suroviny i hotové produkty. Ve střední Evropě má takto velice propracovaný systém Rakousko. Masné výrobky v této zemi existují ve 3 základních třídách jakosti, každá obsahuje konkrétní produkty, základní surovinové složení i vybrané fyzikálně-chemické požadavky na hotové výrobky. Německý systém není tak podrobný, ale i ten formuluje nároky na maso a uzeniny lépe než současná česká vyhláška č. 326/2001 Sb. (cs)
- EU legislation defines the term %22meat products%22 widely. Product groups and requirements for the raw materials and finished products have been specified in detail by national legislation of the member states. In Central Europe, so very sophisticated system has been introduced by Austria. Austrian meat products have been classified into 3 basic quality groups, each of them includes specific products, recipe of the raw material and physicochemical requirements for finished products. The German system is not as detailed, but also formulates the requirements for meat and meat products better than the current Czech food law. (en)
|
Title
| - Meat products: definition, basic groups and quality requirements (en)
- Masné výrobky: vymezení pojmu, základní skupiny a požadavky na kvalitu
- Masné výrobky: vymezení pojmu, základní skupiny a požadavky na kvalitu (cs)
|
skos:prefLabel
| - Meat products: definition, basic groups and quality requirements (en)
- Masné výrobky: vymezení pojmu, základní skupiny a požadavky na kvalitu
- Masné výrobky: vymezení pojmu, základní skupiny a požadavky na kvalitu (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/13:43872325!RIV14-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/13:43872325
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - German food law; Austrian food law; Czech Decree 326/2001; meat product groups; legislative requirements (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Steinhauser, Ladislav
- Kameník, Josef
|
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |