About: The detection limit of soy protein in meat products immunofluorescence method     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The work focused on setting the detection limit of soy protein for immunofluorescence method. Investigated material model based meat products with the addition of 0.1 and 0.01% soy protein. For each concentration were made 3 pads. From each pad were investigated nine sections. The measurement was repeated 7 times. The limit of detection for the immunohistochemical method for the determination of soy protein in meat products, the model was set at a level of 0.01% added soy protein. (en)
  • Práce se zabývala stanovením meze detekce sójového proteinu pro imunofluorescenční metodu. Vyšetřovaným materiálem byly modelové masné výrobky s přídavkem 0,1 a 0,01 % sójového proteinu. Z každé koncentrace byly vyrobeny 3 bločky. Z každého bločku bylo vyšetřováno 9 řezů. Měření bylo 7krát zopakováno. Mez detekce pro imunohistochemickou metodu pro stanovení sójové bílkoviny v modelových masných výrobcích byla stanovena na hladině 0,01% přídavku sójového proteinu.
  • Práce se zabývala stanovením meze detekce sójového proteinu pro imunofluorescenční metodu. Vyšetřovaným materiálem byly modelové masné výrobky s přídavkem 0,1 a 0,01 % sójového proteinu. Z každé koncentrace byly vyrobeny 3 bločky. Z každého bločku bylo vyšetřováno 9 řezů. Měření bylo 7krát zopakováno. Mez detekce pro imunohistochemickou metodu pro stanovení sójové bílkoviny v modelových masných výrobcích byla stanovena na hladině 0,01% přídavku sójového proteinu. (cs)
Title
  • The detection limit of soy protein in meat products immunofluorescence method (en)
  • Mez detekce průkazu sójové bílkoviny v masných výrobcích imunofluorescenční metodou
  • Mez detekce průkazu sójové bílkoviny v masných výrobcích imunofluorescenční metodou (cs)
skos:prefLabel
  • The detection limit of soy protein in meat products immunofluorescence method (en)
  • Mez detekce průkazu sójové bílkoviny v masných výrobcích imunofluorescenční metodou
  • Mez detekce průkazu sójové bílkoviny v masných výrobcích imunofluorescenční metodou (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/13:43872205!RIV14-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 88022
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/13:43872205
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • meat; plant allergens; fluorescence microscopy (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [DC2EC7DDB0CE]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek a posterů XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pospiech, Matej
  • Tremlová, Bohuslava
  • Talandová, Michaela
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-664-3
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 76 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software