Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The work focused on setting the detection limit of soy protein for immunofluorescence method. Investigated material model based meat products with the addition of 0.1 and 0.01% soy protein. For each concentration were made 3 pads. From each pad were investigated nine sections. The measurement was repeated 7 times. The limit of detection for the immunohistochemical method for the determination of soy protein in meat products, the model was set at a level of 0.01% added soy protein. (en)
- Práce se zabývala stanovením meze detekce sójového proteinu pro imunofluorescenční metodu. Vyšetřovaným materiálem byly modelové masné výrobky s přídavkem 0,1 a 0,01 % sójového proteinu. Z každé koncentrace byly vyrobeny 3 bločky. Z každého bločku bylo vyšetřováno 9 řezů. Měření bylo 7krát zopakováno. Mez detekce pro imunohistochemickou metodu pro stanovení sójové bílkoviny v modelových masných výrobcích byla stanovena na hladině 0,01% přídavku sójového proteinu.
- Práce se zabývala stanovením meze detekce sójového proteinu pro imunofluorescenční metodu. Vyšetřovaným materiálem byly modelové masné výrobky s přídavkem 0,1 a 0,01 % sójového proteinu. Z každé koncentrace byly vyrobeny 3 bločky. Z každého bločku bylo vyšetřováno 9 řezů. Měření bylo 7krát zopakováno. Mez detekce pro imunohistochemickou metodu pro stanovení sójové bílkoviny v modelových masných výrobcích byla stanovena na hladině 0,01% přídavku sójového proteinu. (cs)
|
Title
| - The detection limit of soy protein in meat products immunofluorescence method (en)
- Mez detekce průkazu sójové bílkoviny v masných výrobcích imunofluorescenční metodou
- Mez detekce průkazu sójové bílkoviny v masných výrobcích imunofluorescenční metodou (cs)
|
skos:prefLabel
| - The detection limit of soy protein in meat products immunofluorescence method (en)
- Mez detekce průkazu sójové bílkoviny v masných výrobcích imunofluorescenční metodou
- Mez detekce průkazu sójové bílkoviny v masných výrobcích imunofluorescenční metodou (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/13:43872205!RIV14-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/13:43872205
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - meat; plant allergens; fluorescence microscopy (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník přednášek a posterů XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pospiech, Matej
- Tremlová, Bohuslava
- Talandová, Michaela
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |