Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Metodika předkládá uživatelům z řad chovatelů bažantů návod pro technologii výkrmu bažantích kuřat. Práce se komplexně zabývá intenzivním výkrmem bažantích kuřat s ohledem na vlastní délku výkrmu, jatečnou hodnotu bažantího masa a především dílčími aspekty technologického systému, který může být využit podnikatelskými subjekty v oblasti zemědělství a lesnictví k produkci vysoce kvalitního bažantího masa. V metodice jsou uvedeny jak vlastní získané poznatky, tak i recentní údaje ze světové literatury.
- Metodika předkládá uživatelům z řad chovatelů bažantů návod pro technologii výkrmu bažantích kuřat. Práce se komplexně zabývá intenzivním výkrmem bažantích kuřat s ohledem na vlastní délku výkrmu, jatečnou hodnotu bažantího masa a především dílčími aspekty technologického systému, který může být využit podnikatelskými subjekty v oblasti zemědělství a lesnictví k produkci vysoce kvalitního bažantího masa. V metodice jsou uvedeny jak vlastní získané poznatky, tak i recentní údaje ze světové literatury. (cs)
- The certified methodology gives basic instructions on technology of pheasant chicks fattening. The methodology deals with the intensive fattening of pheasant chicks with respect to length of fattening, carcass value, and mainly partial aspects of general management guide that can be utilized by enterprisers for the production of high-quality pheasant meat. In methodology are stated both our found results from experimental evaluations and recent information from world literature. (en)
|
Title
| - Management guide for fattening of pheasant chicks in order to meat production (en)
- Technologie výkrmu bažantích kuřat pro produkci masa
- Technologie výkrmu bažantích kuřat pro produkci masa (cs)
|
skos:prefLabel
| - Management guide for fattening of pheasant chicks in order to meat production (en)
- Technologie výkrmu bažantích kuřat pro produkci masa
- Technologie výkrmu bažantích kuřat pro produkci masa (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/12:43871439!RIV13-MZE-16270___
- SVS/1172/2012
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...certifikacniOrgan
| - Ústřední veterinární správa Státní veterinární správy Slezská 7/100, 120 56 Praha 2
|
http://linked.open.../datumCertifikace
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - V případě využití navrženého technologického systému při výkrmu bažantích kuřat po dobu 100 dnů, se předpokládá se snížením celkových nákladů za celé období výkrmu o 3,45 % oproti běžně používaným technologickým systémům při odchovu bažantích kuřat v umělém chovu. To při stávajících realizačních cenách představuje snížení celkových nákladů asi o 3,85 Kč/kus. Vlastní realizace zavedení daného postupu v intenzivním chovu bažantů pak nepředpokládá zvýšení nákladů oproti nákladům u běžně využívané technologie pro odchov bažantích kuřat.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/12:43871439
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - carcass value; intensive meat production; management; fattening; common pheasant (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Straková, Eva
- Suchý, Pavel
- Zapletal, David
|
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |