About: Management guide for fattening of pheasant chicks in order to meat production     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Metodika předkládá uživatelům z řad chovatelů bažantů návod pro technologii výkrmu bažantích kuřat. Práce se komplexně zabývá intenzivním výkrmem bažantích kuřat s ohledem na vlastní délku výkrmu, jatečnou hodnotu bažantího masa a především dílčími aspekty technologického systému, který může být využit podnikatelskými subjekty v oblasti zemědělství a lesnictví k produkci vysoce kvalitního bažantího masa. V metodice jsou uvedeny jak vlastní získané poznatky, tak i recentní údaje ze světové literatury.
  • Metodika předkládá uživatelům z řad chovatelů bažantů návod pro technologii výkrmu bažantích kuřat. Práce se komplexně zabývá intenzivním výkrmem bažantích kuřat s ohledem na vlastní délku výkrmu, jatečnou hodnotu bažantího masa a především dílčími aspekty technologického systému, který může být využit podnikatelskými subjekty v oblasti zemědělství a lesnictví k produkci vysoce kvalitního bažantího masa. V metodice jsou uvedeny jak vlastní získané poznatky, tak i recentní údaje ze světové literatury. (cs)
  • The certified methodology gives basic instructions on technology of pheasant chicks fattening. The methodology deals with the intensive fattening of pheasant chicks with respect to length of fattening, carcass value, and mainly partial aspects of general management guide that can be utilized by enterprisers for the production of high-quality pheasant meat. In methodology are stated both our found results from experimental evaluations and recent information from world literature. (en)
Title
  • Management guide for fattening of pheasant chicks in order to meat production (en)
  • Technologie výkrmu bažantích kuřat pro produkci masa
  • Technologie výkrmu bažantích kuřat pro produkci masa (cs)
skos:prefLabel
  • Management guide for fattening of pheasant chicks in order to meat production (en)
  • Technologie výkrmu bažantích kuřat pro produkci masa
  • Technologie výkrmu bažantích kuřat pro produkci masa (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/12:43871439!RIV13-MZE-16270___
  • SVS/1172/2012
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QH91276)
http://linked.open...certifikacniOrgan
  • Ústřední veterinární správa Státní veterinární správy Slezská 7/100, 120 56 Praha 2
http://linked.open.../datumCertifikace
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • V případě využití navrženého technologického systému při výkrmu bažantích kuřat po dobu 100 dnů, se předpokládá se snížením celkových nákladů za celé období výkrmu o 3,45 % oproti běžně používaným technologickým systémům při odchovu bažantích kuřat v umělém chovu. To při stávajících realizačních cenách představuje snížení celkových nákladů asi o 3,85 Kč/kus. Vlastní realizace zavedení daného postupu v intenzivním chovu bažantů pak nepředpokládá zvýšení nákladů oproti nákladům u běžně využívané technologie pro odchov bažantích kuřat.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 173565
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/12:43871439
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 2/2220/QH91276
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • carcass value; intensive meat production; management; fattening; common pheasant (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E636C1DEAD0C]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • SVS/1172/2012
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Straková, Eva
  • Suchý, Pavel
  • Zapletal, David
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software