About: Effects of temperarure and lenght of storage on the formation of biogenic amines and polyamines in muscle of eviscerated pheasants (Phasianus colchicus)     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byl sledován rozvoj vybraných biogenních aminů v mase zapeřených eviscerovaných bažantů. Dle výsledků lze skladovat tyto bažanty při teplotě 0 °C po 14 dnů. Při teplotě 15 °C dochází k nárůstu koncentrace biogenních aminů první dny skladování.
  • Byl sledován rozvoj vybraných biogenních aminů v mase zapeřených eviscerovaných bažantů. Dle výsledků lze skladovat tyto bažanty při teplotě 0 °C po 14 dnů. Při teplotě 15 °C dochází k nárůstu koncentrace biogenních aminů první dny skladování. (cs)
  • In the study the content of selected biogenic amines in muscle (breast, thigh) of eviscerated pheasant was assessed. Based on the results we can recommend to store these pheasant not longer than 14 days at 0 °C and do not store them at 15 °C. (en)
Title
  • Effects of temperarure and lenght of storage on the formation of biogenic amines and polyamines in muscle of eviscerated pheasants (Phasianus colchicus) (en)
  • Vliv teploty a doby skladování na tvorbu biogenních aminů a polyaminů ve svalovině eviscerovaných bažantů (Phasianus colchicus)
  • Vliv teploty a doby skladování na tvorbu biogenních aminů a polyaminů ve svalovině eviscerovaných bažantů (Phasianus colchicus) (cs)
skos:prefLabel
  • Effects of temperarure and lenght of storage on the formation of biogenic amines and polyamines in muscle of eviscerated pheasants (Phasianus colchicus) (en)
  • Vliv teploty a doby skladování na tvorbu biogenních aminů a polyaminů ve svalovině eviscerovaných bažantů (Phasianus colchicus)
  • Vliv teploty a doby skladování na tvorbu biogenních aminů a polyaminů ve svalovině eviscerovaných bažantů (Phasianus colchicus) (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/12:43871404!RIV13-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 6
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 178224
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/12:43871404
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • storage; hygienic quality; biogenic amines; eviscerated pheasant; Venison (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [B0CCA28BAD91]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 23
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Bořilová, Gabriela
  • Maršálek, Petr
  • Večerek, Vladimír
  • Steinhauserová, Iva
  • Hutařová, Zdeňka
issn
  • 1210-4086
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software