Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The aim of this study was to assess changes of biogenic amine concentrations in breast and thigh muscles of eviscerated wild ducks, stored at 0 ° C for 21 days. Based on the results we consider their storage for longer than 1-2 days to be inappropriate. (en)
- Byly sledovány změny koncentrací biogenních aminů v prsní a stehenní svalovině ulovených, eviscerovaných kachen divokých, skladovaných 21 dní při 0 °C. Dle výsledků lze doporučit jejich skladování při zachování vysoké hygienické kvality po dobu 2 dní.
- Byly sledovány změny koncentrací biogenních aminů v prsní a stehenní svalovině ulovených, eviscerovaných kachen divokých, skladovaných 21 dní při 0 °C. Dle výsledků lze doporučit jejich skladování při zachování vysoké hygienické kvality po dobu 2 dní. (cs)
|
Title
| - The concetration of biogenic amines in game of hunted and eviscerated wild duck during storage at 0°C (en)
- Koncentrace biogenních aminů u ulovené kachny divoké po evisceraci v průběhu skladování při 0 °C
- Koncentrace biogenních aminů u ulovené kachny divoké po evisceraci v průběhu skladování při 0 °C (cs)
|
skos:prefLabel
| - The concetration of biogenic amines in game of hunted and eviscerated wild duck during storage at 0°C (en)
- Koncentrace biogenních aminů u ulovené kachny divoké po evisceraci v průběhu skladování při 0 °C
- Koncentrace biogenních aminů u ulovené kachny divoké po evisceraci v průběhu skladování při 0 °C (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/12:43871373!RIV13-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/12:43871373
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - meat freshness; hygienic quality; venison; tyramine; putrescine; Cadaverine (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník přednášek a posterů XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Bořilová, Gabriela
- Večerek, Vladimír
- Steinhauserová, Iva
- Hutařová, Zdeňka
- Zelníčková, Lenka
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |